Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Fujitsu Siemens Lifebook S7020

Τεχνολογία » Hardware - 08/08/2005

Ειδικά κατασκευασμένο για τον σύγχρονο επιχειρηματία που ταξιδέυει συχνά, το νέο LIFEBOOK S7020 της Fujitsu Siemens Computers αποτελεί την τελευταία λέξη στον τομέα της φορητής τεχνολογίας

Ένα notebook υψηλών επιδόσεων, ιδιαίτερα μικρό & ελαφρύ και προσαρμόσιμο στις απαιτήσεις του χρήστη.

Η Fujitsu Siemens Computers, η κορυφαία εταιρεία πληροφορικής στην Ευρώπη, παρουσίασε ένα νέο μέλος της σειράς επαγγελματικών φορητών υπολογιστών το LIFEBOOK S7020 Series. Έχοντας καθιερωθεί στην παραγωγή φορητών συστημάτων με γνώμονα το χαμηλό βάρος σε συνδυασμό με τις υψηλές επιδόσεις, το νέο δημιούργημα της Fujitsu Siemens Computers συνοδεύεται από μία σειρά επιλογών διαμόρφωσης (modular options) που επιτρέπουν στον χρήστη που ταξιδεύει και κινείται εκτός γραφείου συχνά, να προσαρμόζει το φορητό του υπολογιστή στις προσωπικές του ανάγκες και συνήθειες. Έτσι ο κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το πιο εύχρηστο, εργονομικό και ασφαλές φορητό σύστημα της αγοράς βασισμένο στις δικές του ανάγκες.

Το νέο LIFEBOOK S7020 Series βοηθά τους χρήστες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους αξιοποιώντας τις δυνατότητες της πλατφόρμας Intel® CentrinoTM Mobile Technology: ο νέος επεξεργαστής Intel Pentium® M Processor και η μητρική Intel 915GM, συντελούν καθοριστικά στην βέλτιστη ανάπτυξη εφαρμογών και την υψηλή απόδοση της κάρτας γραφικών. Επιπλέον της υποδοχής της κλασικής κάρτας PCI έχει ενσωματωθεί μια ξεχωριστή υποδοχή PCMCIA ExpressCardTM, προσθήκη που αυξάνει τη συμβατότητα του LIFEBOOK S7020 με τις υπάρχουσες και μελλοντικές τεχνολογίες στον τομέα των φορητών υπολογιστών.

Χάρη στα ειδικά προγράμματα παραγωγής built-to-order και made4you της Fujitsu Siemens Computers, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν φορητά συστήματα προσαρμοσμένα στις δικές τους απαιτήσεις ή να επιλέξουν μεταξύ των τριών μοντέλων με οθόνη 14.1 ιντσών που έχουν σχεδιαστεί να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όσων εργάζονται εν κινήσει.

Το απόλυτο φορητό εργαλείο.

Το LIFEBOOK S7020 ζυγίζει μόλις 1.75 κιλά ενώ η κρυστάλλινη ευκρίνεια της οθόνης 14.1 ιντσών διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις (XGA Glare, Non-Glare και SXGA+). Το modular bay που διαθέτει το σύστημα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εκμεταλλευτεί μία ευρεία γκάμα περιφερειακών, όπως οδηγούς CD/DVD/CD-R/RW η εγγραφέα multi-format DVD με δυνατότητα εγγραφής double layer (DVD+/RW DL Writer). Κυριότερο πλεονέκτημα η προαιρετική χρήση δεύτερης μπαταρίας με την οποία εξασφαλίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία του LIFEBOOK S7020 για σχεδόν μια ολόκληρη μέρα.

Με προαιρετικά ενσωματωμένη κάρτα ασύρματου δικτύου Intel PRO/Wireless και τεχνολογία Bluetooth V1.2 και δυο κεραίες για βέλτιστη λήψη του σήματος, οι χρήστες μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι με τον εταιρικό τους δίκτυο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η Fujitsu Siemens Computers προσφέρει από εδώ και στο εξής επίσης τον AVM ISDN-Controller FRITZ!Card Express ως επιπλέον αξεσουάρ, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη λύση ISDN για κάρτες PCI-Express για φορητά. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές κάρτες PCΙ, η συγκεκριμένη PCI Express κάρτα προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες διασύνδεσης σε compact format που είναι συμβατό για τα φορητά συστήματα.

Η ασφάλεια αποτελεί σημαντικό κριτήριο για τους χρήστες φορητών υπολογιστών και για το λόγο αυτό, το LIFEBOOK S Series συνοδεύεται από σειρά χαρακτηριστικών που εγγυώνται τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ασφάλειας δεδομένων του χρήστη και της εταιρείας. Διαθέτει πέντε ειδικά πλήκτρα ασφάλειας (Hardware Based- Security Panel) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης κατά την έναρξη λειτουργίας του συστήματος, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής χρησιμοποιούνται ως πλήκτρα συντόμευσης (Quick Touch Buttons) στις πιο δημοφιλείς ή σημαντικές εφαρμογές. Ένας ενσωματωμένος Smart Card Controller στην υποδοχή PC card απλοποιεί τη χρήση των συγκεκριμένων καρτών. Η προαιρετικά διαθέσιμη σουίτα προστασίας SecureIT παρέχει σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας συμπεριλαμβανομένης της προστασίας πρόσβασης στα Windows χάρη στο SICRYPT SMARTY, την κρυπτογράφηση και προστασία των δεδομένων με το SmartCase™, την κρυπτογράφηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας χάρη στα SmartCard και SystemLock που εμποδίζουν την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον υπολογιστή κατά τη διαδικασία εκκίνησής του. Τέλος, ο σκληρός δίσκος προστατεύεται επίσης με κωδικό ασφαλείας για αποφυγή κλοπής των δεδομένων, ενώ η προαιρετικά διαθέσιμη μονάδα TPM (Infineon Trusted Platform Module) με ειδικό λογισμικό κρυπτογράφησης υποστηρίζει αναγνώριση εταιρικής ταυτότητας του LIFEBOOK S7020 επιτρέποντας ασφαλής συναλλαγές.

Εργονομία

Η ευκολία χρήσης και η άνεση είναι δυο από τα κύρια χαρακτηριστικά του LIFEBOOK S Series . Τα συστήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διαθέτουν αυξημένη εργονομία χάρη στην ιδιαίτερα φωτεινή οθόνη 14,1 ιντσών (επιλογή μεταξύ XGA και SXGA+) που προσφέρει δυνατότητα θέασης multimedia και παρουσιάσεων. Το Port Replicator επιτρέπει τη διασύνδεση περιφερειακών συσκευών στο LIFEBOOK S7020. Τόσο το τροφοδοτικό όσο και το Port Replicator του είναι συμβατά με τα LIFEBOOK, γεγονός που αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο όταν διαφορετικοί χρήστες της σειράς LIFEBOOK μοιράζονται το ίδιο γραφείο. Περισσότερα από 50 τεστ αντοχής και ποιότητας έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία πάνω στο LIFEBOOK S7020 προσφέροντας στον σκληρό δίσκο ειδικά αμορτισέρ για να ελαχιστοποιηθεί η απώλεια δεδομένων, έτσι ώστε να υπάρχει εγγύηση και αξιοπιστία στην αποθήκευση δεδομένων.

Διαχείριση

Το λογισμικό διαχείρισης Deskview® της Fujitsu Siemens Computers που συνοδεύει το σύστημα βοηθά στην απρόσκοπτη απομακρυσμένη διαχείριση του συστήματος. Περισσότερο σύνθετες λύσεις, όπως migration του λειτουργικού συστήματος, απομακρυσμένη εγκατάσταση εφαρμογών λογισμικού, αναβάθμιση hardware, προγράμματα inventorying για πολλαπλά δίκτυα, και διαχείριση αδειών χρήσης, μπορούν να πραγματοποιηθούν με το προαιρετικό ManageITSuite Migration και το ManageIT Suite Controlling.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top