Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

H Ericsson προμηθεύει ευρυζωνική λύση 24 ΜBps στη Vivodi Telecom

Τεχνολογία - 08/08/2005

Η Ericsson επιλέχθηκε από τη Vivodi Telecom για την προμήθεια 10.000 γραμμών ADSL 2+ μέσω της λύσης Ethernet DSL Access της Ericsson. Με τη λύση αυτή, η Vivodi Telecom θα είναι σε θέση να παρέχει στους συνδρομητές της νέες ευρυζωνικές υπηρεσίες.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία με την Ericsson, η Vivodi Telecom δημιουργεί ένα προηγμένο δίκτυο ευρυζωνικής πρόσβασης μέσω της λύσης της Ethernet DSL Access, η οποία επιτρέπει την παροχή υπηρεσιών Triple Play (δεδομένα, φωνή και βίντεο) πάνω από μία κοινή υποδομή. Η συμφωνία περιλαμβάνει μια λύση ευρυζωνικής πρόσβασης απ άκρου εις άκρον (end-to-end), συμπεριλαμβανομένων και υπηρεσιών όπως διαχείριση έργου, εγκατάσταση και ολοκλήρωση, καθώς και προσαρμογή στο υπάρχον δίκτυο της Vivodi Telecom. Η Ericsson θα παρέχει επίσης αντικατάσταση ανταλλακτικών, υπηρεσίες υποστήριξης δευτέρου και τρίτου επιπέδου, καθώς και εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού της Vivodi.

«Η ευρυζωνικότητα αποτελεί ένα πεδίο, στο οποίο επενδύουμε συστηματικά, βάσει της φιλοσοφίας μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις στην αιχμή της τεχνολογίας,» δήλωσε η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, κα Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου. «Η λύση Ethernet DSL Access της Ericsson θα ενισχύσει την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα των υπηρεσιών μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας νέες, προηγμένες υπηρεσίες όπως το Τriple Play.»

«Είμαστε ικανοποιημένοι που η Vivodi Telecom επέλεξε τη λύση Ethernet DSL Access της Ericsson για την παροχή προηγμένων υπηρεσιών στους πελάτες της», δήλωσε ο κ. Bill Zikou, President, Ericsson South East Europe. «Η συμφωνία αυτή αποδεικνύει τη θέλησή μας να είμαστε σταθερός συνεργάτης της Vivodi Telecom και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στην ανάπτυξη της ευρυζωνικής αγοράς στην Ελλάδα».

Η λύση Ethernet DSL Access της Ericsson αποτελεί το DSLAM με τις μεγαλύτερες δυνατότητες κλιμάκωσης της αγοράς. Η καινοτόμος σχεδίασή της διασφαλίζει τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών triple play σε οικιακούς και εταιρικούς χρήστες με οικονομικά αποτελεσματικό και μελλοντικά ασφαλή τρόπο. Η συνολική παραγγελία θα παραδοθεί στη Vivodi Telecom μέσα στο 2005, με δυνατότητα επέκτασης για το 2006.

Η Ericsson διαμορφώνει το μέλλον των Kινητών και των Eυρυζωνικών Internet επικοινωνιών μέσα από τη συνεχή ηγετική παρουσία της στην τεχνολογία. Προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις σε περισσότερες από 140 χώρες, η Ericsson συμβάλλει στη δημιουργία των πιο δυναμικών εταιριών επικοινωνιών σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://www.ericsson.com


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top