Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Ευρωπαϊκή συσκευή πολυμέσων της Χρονιάς το N90

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 18/08/2005

Η νέα συσκευή πολυμέσων Nokia N90 βραβεύτηκε πρόσφατα σαν το Ευρωπαϊκό τηλέφωνο πολυμέσων της χρονιάς 2005 – 2006 από τον European Imaging & Sound Association (EISA), τον μεγαλύτερο οργανισμό πολυμέσων στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας την συσκευή αυτή, σαν μια από τις συσκευές με την υψηλότερη απόδοση στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο οργανισμός EISA αξιολόγησε το Nokia N90 σαν ένα τηλέφωνο πολυμέσων από τα καλύτερα που έχουν δημιουργηθεί το οποίο διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, ήχου βίντεο και μηνυμάτων. Αξιόλογη κριτική έλαβαν και οι οπτικοί φακοί Carl Zeiss οι οποίοι του αποδίδουν σημαντική φωτογραφική δυνατότητα, καθώς διαθέτει κάμερα 2 megapixel με αυτόματη εστίαση και MPEG 4 352x288 ανάλυση βίντεο.

Ο οργανισμός EISA είναι ο μεγαλύτερος εκδοτικός οργανισμός στην Ευρώπη, με ένα σύνολο μελών από 50 περιοδικά σχετικά με ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε 20 Ευρωπαϊκές χώρες. Στο τέλος του μήνα Ιουνίου, όλα τα περιοδικά – μέλη του EISA – ψήφισαν για τα Ευρωπαϊκά βραβεία, επιλέγοντας τον καλύτερο εξοπλισμό σε μια ευρεία σειρά κατηγοριών από προϊόντα που παρουσιάστηκαν τους προηγούμενους 12 μήνες.

Το Nokia N90 είναι το πρώτο προϊόν της νέα σειράς συσκευών πολυμέσων υψηλής απόδοσης Nseries της Nokia που κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά. Είναι η πρώτη συσκευή πολυμέσων που διαθέτει οπτικούς φακούς Carl Zeiss και μια σειρά προηγμένων λειτουργιών ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, όπως η άριστη ποιότητα βίντεο. Το Nokia N90 πρόκειται να αλλάξει την αγορά της κινητής φωτογραφίας αφού έχει τις δυνατότητες να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς «κινητούς» φωτογράφους.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης:

«Το Nokia N90 έχει ανεβάσει τον πήχη στις κινητές συσκευές και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που λαμβάνεται η αναγνώριση αυτή σε όλη την Ευρώπη. Το βραβείο αυτό προσυπογράφει και την Στρατηγική πίσω από τα Nokia Nseries – όπου επιφέρουν στην αγορά συσκευές πολυμέσων υψηλής απόδοσης και που θα κάνουν πραγματικότητα την ψηφιακή σύγκληση της τεχνολογίας».


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top