Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η HITACHI παρουσιάζει τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της στην IFA 2005

Τεχνολογία » Gadgets - 24/08/2005

Η Hitachi παρουσιάζει τον νέο HD Ready Cine Master 3CLD home theatre projector, επίπεδες τηλεοράσεις Picture Master, Memory Master Super-multi-format DVD/Hard Disk recorders καθώς και την Movie Master DVDCam

Βερολίνο, IFA 2005 – Η Hitachi Digital Media Group θα παρουσιάσει τη σειρά προϊόντων Master Class, υψηλής ψηφιακής τεχνολογίας, στην IFA 2005. Θέτοντας ως κύρια πρότυπα το στυλ, τις επιδόσεις και την προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για το χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας, η σειρά Master Class σχεδιάστηκε για να προσφέρει στο απαιτητικό καταναλωτικό κοινό την απόλυτη εμπειρία της ψηφιακής ψυχαγωγίας. Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ευρώπη, στην IFA 2005, ο νέος Cine Master PJ-TX200, βιντεοπροβολέας επόμενης γενιάς, υψηλής ευκρίνειας, για το χώρο του σπιτιού. Ο PJ-TX200 διαθέτει κομψό σχεδιασμό, 16:9 3LCD για υψηλής ευκρίνειας (720p) ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη, με εξαιρετική απόδοση χρωμάτων και αναλογία υψηλής αντίθεσης (contrast).

Καθώς οι μεταδόσεις προγραμμάτων HDTV (High Definition TV) απο την τηλεόραση ξεκινούν στην Ευρώπη στα τέλη του 2005, η Hitachi παρουσιάζει ότι καλύτερο στην τεχνολογία High Definition για οθόνες, με τις τηλεοράσεις Picture Master HD Ready flat Screen. Οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν απο κοντά τη νέα γκάμα τηλεοράσεων επίπεδης οθόνης Picture Master HD. Η νέα plasma Picture Master 42PD7200 τηλεόραση καθώς και η 32LD7200 LCD προσφέρουν αξεπέραστη ποιότητα εικόνας και απόδοση χρωμάτων.

Οι τηλεοράσεις Picture Master χρησιμοποιούν τα προηγμένα chip της Hitachi προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, ευκρίνεια και απόδοση χρωμάτων. Η Picture Master plasma TV 42PD7200, προσφέρει τη δυνατότητα απεικόνισης του εντυπωσιακού αριθμού των 68 δισεκατομμυρίων χρωμάτων, ενώ η 32’’ Picture Master 32LD7200 LCD απεικονίζει 1 δισεκατομμύριο χρώματα.

Στην έκθεση παρουσιάζεται επίσης το κορυφαίο στην γκάμα της Hitachi, Movie Master DVD camcorder. Με το υψηλής ποιότητας 2.1 Megapixel CCD για ευκρινή και πλούσια σε χρώματα λήψη video και φωτογραφιών, το Movie Master DZ-GX20E DVDCam αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο 5ης γενιάς DVDCam της Hitachi. Mε εργονομική και συμπαγή σχεδίαση, το DZ-GX20E αποτελεί μία μικρή και κομψή DVD camera με προηγμένα και υψηλής απόδοσης χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Hitachi παρουσιάζει τα νέα Memory Master super-multi-format DVD/Hard disk recorders. Τα νέα recorders έχουν τη δυνατότητα εγγραφής και ανάγνωσης όλων των προτύπων DVD. Η γκάμα των Memory Master recorders έχει δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής δίσκων DVD-RAM, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD-R και DVD-RW. Όλα τα DVD recorders της Hitachi είναι διαθέσιμα με σκληρούς δίσκους χωρητικότητας 80GB, 160GB και 250GB. Παράλληλα υποστηρίζουν HDMI interface επικοινωνίας, για υψηλής ευκρίνειας εικόνα και ήχο.

Οι επισκέπτες στην IFA 2005 θα έχουν την εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα προιόντα υψηλής τεχνολογίας για την ψυχαγωγία στο χώρο του σπιτιού της Hitachi – κάθε μία από τις τέσσερις κύριες ομάδες Master Class έχει δικούς της χώρους παρουσίασης και επίδειξης στο περίπτερο της Hitachi (Hall 23a).


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top