Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Γίνετε betatester της νέας σειράς προϊόντων της Panda Software

Τεχνολογία » Software - 24/08/2005

Δηλώνοντας απλώς συμμετοχή σαν betatesters για το Platinum 2006 Internet Security και το Titanium 2006 Antivirus -στη διεύθυνση http://www.pandasoftware.com/draw_betatesters/?track=20493 - οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα 20 iPod Shuffle της Apple που θα δοθούν, κατόπιν κλήρωσης, σε χρήστες που θα αναφέρουν στην Panda Software οποιαδήποτε περιστατικά θα εντοπίσουν σ αυτά τα δύο προϊόντα, πριν από την 31η Αυγούστου 2005

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν μία προ-αγοράς έκδοση beta, η οποία παρέχει -αφού ολοκληρωθεί η περίοδος ελέγχου beta -την τελική έκδοση των προϊόντων με υπηρεσίες διάρκειας ενός έτους και 50% έκπτωση επί της τελικής τιμής του προϊόντος.

Το Panda Platinum 2006 Internet Security είναι ένα προϊόν που απευθύνεται στους πιο «απαιτητικούς» χρήστες, με πλήρως διαμορφώσιμες, ενοποιημένες λειτουργίες προστασίας έναντι όλων των απειλών. Αυτή η λύση καταπολέμησης εχθρικού λογισμικού, σχεδιασμένη για μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, παρέχει επίσης προστασία από άγνωστες απειλές χάρη στις Τεχνολογίες TruPrevent που ενσωματώνει.

Ορισμένα από τα βασικότερα νέα χαρακτηριστικά του Platinum 2006 Internet Security είναι τα ακόλουθα:

Νέο σύστημα ανίχνευσης εχθρικού λογισμικού: ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό.

Ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση του spyware, χάρη σε νέες, ισχυρές τεχνολογίες.

Έλεγχος ιδιωτικότητας ? εμποδίζει την έξοδο εμπιστευτικών δεδομένων (αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, στοιχεία πιστωτικών καρτών, κωδικούς πρόσβασης, κ.α.) από τον υπολογιστή χωρίς την συγκατάθεση του χρήστη.

Ανίχνευση εισβολών σε δίκτυα Wi-Fi.

Προστασία έναντι online μορφών απάτης (anti-phishing).

Νέες προληπτικές τεχνολογίες που βελτιώνουν και συμπληρώνουν τις Τεχνολογίες TruPrevent?, καθιστώντας τες εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό άγνωστου εχθρικού λογισμικού όλων των ειδών, χωρίς να απαιτούνται ενημερώσεις.

Το Panda Titanium 2006 Antivirus είναι ιδανική λύση για όλους όσους θέλουν να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους χωρίς να ανησυχούν για οποιεσδήποτε απειλές για την ασφάλειά του (ιούς, worms, Δούρειους Ίππους, spyware, online απάτες, εισβολές σε δίκτυα WiFi) και χωρίς να ασχολούνται με πολύπλοκες διαμορφώσεις.

Ορισμένα από τα βασικότερα νέα χαρακτηριστικά του Panda Titanium 2006 Antivirus είναι τα ακόλουθα:

Ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση του spyware, χάρη σε νέες, ισχυρές τεχνολογίες.

Νέο, ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό, βασιζόμενο σε υπογραφές σύστημα ανίχνευσης εχθρικού λογισμικού.

Ανίχνευση εισβολών σε δίκτυα Wi-Fi.

Προστασία έναντι online μορφών απάτης (anti-phishing).

Νέες προληπτικές τεχνολογίες που βελτιώνουν και συμπληρώνουν τις Τεχνολογίες TruPrevent, καθιστώντας τες εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό άγνωστου εχθρικού λογισμικού όλων των ειδών, χωρίς να απαιτούνται ενημερώσεις.

Οι χρήστες που θέλουν να συμμετάσχουν στην φάση του ελέγχου beta των νέων λύσεων μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα: http://www.pandasoftware.com/draw_betatesters/?track=20493. Από την ίδια σελίδα μπορούν επίσης να προσπελάσουν την «προ-αγοράς» beta έκδοση των δύο προϊόντων, με τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Οι χρήστες που θα κερδίσουν τα 20 iPod Shuffle της Apple κατόπιν κλήρωσης θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο του 2005.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top