Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Ευέλικτη δημιουργικότητα: COOLPIX S4

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 01/09/2005

Φωτογράφηση από όλες τις γωνίες. Η Nikon συνδύασε τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία για τη δημιουργία της μικρής ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής COOLPIX S4, η οποία διαθέτει έναν περιστροφικό φακό που επιτρέπει τη λήψη ακόμα και των πιο δύσκολων φωτογραφιών: από κοντινές λήψεις ή θεαματικές σκηνές μέχρι αυτοφωτογραφήσεις ή φωτογραφίες έντονης δράσης. Οι πωλήσεις ξεκινούν από τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2005.

Η S4 διαθέτει οπτικό ζουμ 10x εύρους 38-380 mm (ισοδύναμο με 35 mm), ώστε οι χρήστες να μπορούν να εστιάσουν σε θέματα που βρίσκονται σε απόσταση 30 cm – ή ακόμα και σε 4 cm, στη λειτουργία macro. Έτσι, αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι ιδανική για τη φωτογράφηση πορτραίτων, αρχιτεκτονικών λεπτομερειών ή αθλημάτων και για τη λήψη φωτογραφιών μεγάλης ακρίβειας.

Η περιστρεφόμενη σχεδίαση εξασφαλίζει μεγαλύτερη ευελιξία και επιτρέπει στην COOLPIX S4 να είναι μικρή και επίπεδη – σε αντίθεση με πολλές πιο ογκώδεις και βαρύτερες ανταγωνιστικές φωτογραφικές μηχανές με παρόμοιο εύρος ζουμ – με ανάλυση 6 megapixel.

Η S4 περιλαμβάνει επίσης όλες τις μοναδικές δυνατότητες για τις οποίες φημίζονται οι μικρές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της Nikon – όπως ο φωτισμός D-Lighting, ο οποίος τονίζει τις περιοχές με ανεπαρκή έκθεση, η αυτόματη εστίαση στο πρόσωπο πρώτα, η οποία εντοπίζει αυτόματα το ανθρώπινο πρόσωπο και πραγματοποιεί εστίαση και έκθεση, και η διόρθωση του φαινομένου των κόκκινων ματιών, η οποία εξαλείφει το ενοχλητικό φαινόμενο των κόκκινων ματιών στη φωτογραφική μηχανή. Επιπλέον, η μεγάλη οθόνη LCD 2,5 ιντσών καθιστά απολαυστική την προβολή των λήψεων και τον έλεγχο του θέματος, ακόμα και κατά τη φωτογράφηση από δύσκολες γωνίες.

Η COOLPIX S4 αξιοποιεί την ταχύτητα και την άνεση που προσφέρουν οι κάρτες SD, οι οποίες χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές συσκευές και τροφοδοτούνται από κοινές μπαταρίες τύπου AA, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Nikon ή έναν προαιρετικό μετασχηματιστή ρεύματος.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top