Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

PRIMERGY Servers με επεξεργαστές AMD

Τεχνολογία » Hardware - 05/09/2005

Η Fujitsu Siemens Computers, η κορυφαία εταιρεία πληροφορικής στην Ευρώπη, ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό της σειράς προϊόντων server με την προσθήκη επεξεργαστών AMD Opteron™ στην σειρά server PRIMERGY. Τα προϊόντα με επεξεργαστή AMD Opteron αναμένεται να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τεχνολογία Dual Core που προσφέρει δύο φυσικούς πυρήνες σε ένα Chip, γεγονός που καταλήγει στην αύξηση της απόδοσης του server σε ένα Dynamic Data Center και αποσκοπεί στην κατ’ επέκταση αύξηση της επάρκειας, της ευελιξίας και της διαθεσιμότητας του Data Center. Η εταιρεία αναμένεται να διαθέσει τον PRIMERGY server με επεξεργαστή AMD Opteron™ έως το τέλος του χρόνου. Η σειρά server PRIMERGY προς το παρόν διατίθεται με επεξεργαστές 64bitης τεχνολογίας Intel® 2-way και 4-way Xeon™ MP και Itanium®2.

“Η σειρά server PRIMERGY είναι συνώνυμη της ποιότητας και της πρωτοτυπίας, και οι πελάτες μας αναζητούν τεχνολογικές καινοτομίες που θα ενισχύσουν και θα αναβαθμίσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα”, δήλωσε ο Jens-Peter Seik, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Servers για Επιχειρήσεις της Fujitsu Siemens Computers. “Με την προσθήκη των επεξεργαστών AMD Opteron στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας δημιουργούμε τη βάση για να ανταποκριθούμε με επάρκεια στις ανάγκες των πελατών μας.”

Σημείο αναφοράς στα Dynamic Data Center

Η σειρά server PRIMERGY καθιστά εφικτή την δημιουργία ευέλικτων υποδομών πληροφορικής. Οι ενοποιημένοι servers και οι τεχνολογίες virtualization παίζουν σημαντικό ρόλο στα περιβάλλοντα πληροφορικής καθώς αποσκοπούν στην αύξηση των επιδόσεων, στην αύξηση των διαθέσιμων πόρων και στην επίτευξη εντελώς νέων επιπέδων ευελιξίας.

Το Dynamic Data Center (DDC) αποτελεί μια έννοια που αναφέρεται στα λογισμικά και υλικό (Hardware) της νέας γενιάς αρχιτεκτονικής και επικεντρώνεται σε υπηρεσίες των τελικών χρηστών και στα service level agreements (SLAs) που καθιστούν εφικτό το computing on-demand. Μέσω του DDC η Fujitsu Siemens Computers δίνει τη δυνατότητα στις εταιρίες να εξελιχθούν από υποδομές system-related tier-IT σε service-oriented. Αυτό σημαίνει ότι οι υπολογιστές και οι πηγές δεδομένων μπορούν να εναρμονιστούν όσον αφορά στην αρχιτεκτονική τους με τις διαθέσιμες εφαρμογές και κατ επέκταση να αυξήσουν την ευελιξία, την αξιοπιστία καθώς και την σημαντική βελτίωση στη σχέση τιμής-απόδοσης στις υποδομές πληροφορικής.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top