Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα οικονομική λύση scanning για μικρές επιχειρήσεις

Τεχνολογία » Hardware - 05/09/2005

H Symbol Technologies ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου laser scanner LS9203, τη νέα οικονομική και αξιόπιστη λύση scanning. Το LS9203 επεκτείνει το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Symbol παρέχοντας σε αναπτυσσόμενες αγορές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου ένα laser scanner που αυξάνει την παραγωγικότητα χάρη στη δυνατότητα real time συλλογής δεδομένων που ενισχύει τη φορητή διαχείριση των επιχειρηματικών διαδικασιών.

Σχεδιασμένο για εφαρμογές όπου ο χώρος πάνω στον πάγκο είναι περιορισμένος, το LS9203 είναι ένα συμπαγές scanner μικρού όγκου, υψηλής ανθεκτικότητας και εργονομικού σχεδιασμού. Η δυνατότητα μη κατευθυντικού (omnidirectional) σκαναρίσματος διευκολύνει το χρήστη και προσφέρει ταχύτερη και ακριβέστερη ανάγνωση των barcodes. Απευθύνεται σε τελικούς χρήστες όπως μικρά καταστήματα λιανικού εμπορίου, πελάτες που μηχανογραφούν τις διαδικασίες απογραφής και ιδιοκτήτες καταστημάτων που αναζητούν καλύτερη και ταχύτερη αποτύπωση των πωλήσεων έτσι ώστε να ρυθμίζουν τα επίπεδα των αποθεμάτων αναλόγως της ζήτησης.

Σύμφωνα με τον Bob Sanders, αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της διεύθυνσης συλλογής δεδομένων της Symbol: «Το νέο bar code scanner LS9203 είναι σχεδιασμένο για μικρές επιχειρήσεις λιανεμπορίου και συνοικιακούς εμπόρους, όπως mini markets, μικρά καταστήματα που χρειάζονται ένα αξιόπιστο scanner με την ελάχιστη δυνατή επένδυση. Βασιζόμενοι στην πλούσια κληρονομιά μας στον τομέα προηγμένης συλλογής δεδομένων, παρέχουμε στους σημερινούς μικρομεσαίους λιανεμπόρους εργαλεία φορητής διαχείρισης απαραίτητα για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών, την αύξηση του χρόνου επαφής με τον πελάτη και τη μείωση του χρόνου πληρωμής στο ταμείο.»

Το νέο scanner LS9203 βελτιώνει τη λειτουργική αποδοτικότητα επιτρέποντας την ακριβή και ταχεία ανάγνωση των barcodes και μειώνοντας το χρόνο παραμονής του πελάτη στο ταμείο. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το scanner σαν hand held εκτός από hands free, εξυπηρετώντας έτσι το σκανάρισμα δυσπρόσιτων barcodes όπως για παράδειγμα αυτών που βρίσκονται σε ογκώδη είδη και που είναι δύσκολο να τοποθετηθούν στον πάγκο του ταμείου. Το LS9203 διαθέτει ενσωματωμένα πλαίσια για προστασία κατά των κρούσεων που προσφέρουν περισσότερη ανθεκτικότητα στη συνεχή χρήση καθώς και πολλαπλές επιλογές καλωδίων και επικοινωνιών.

Ο Al Stoeberl, αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της Service Stations Computer Systems Inc. δήλωσε: «το νέο scanner LS9203 είναι μία οικονομική και ποιοτική λύση για όλες τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους. Χάρη στη συμπαγή και στιβαρή του σχεδίαση, το LS9203 προσφέρει απόδοση και αξιοπιστία στους πελάτες μας.»

Το LS9203 είναι άμεσα διαθέσιμo στην ελληνική αγορά από το δίκτυο συνεργατών της Symbol Technologies.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top