Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

HP Photosmart 335 Compact Photo Printer

Τεχνολογία » Hardware - 06/09/2005

Η HP παρουσίασε το νέο φορητό εκτυπωτή φωτογραφιών HP Photosmart 335 Compact Photo Printer, ο οποίος προσφέρει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, είναι μικρός σε μέγεθος και ζυγίζει λιγότερο από 1,4 kg.

Η νέα πρόταση της ΗΡ διαθέτει πέντε ενσωματωμένες υποδοχές καρτών μνήμης που επιτρέπουν εκτύπωση χωρίς να απαιτείται σύνδεση με υπολογιστή, καθώς και θύρα USB στον μπροστινό πίνακα. Στη θύρα μπορεί να συνδεθεί οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή συμβατή με την τεχνολογία PictBridge. Παράλληλα, το προαιρετικό αξεσουάρ Bluetooth2 που διατίθεται με τον HP Photosmart 335 Compact Photo Printer, προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκτυπώνουν τις φωτογραφίες τους απευθείας από κινητά τηλέφωνα ή PDAs που διαθέτουν Bluetooth και φωτογραφική μηχανή.

Ο HP Photosmart 335 Compact Photo Printer διαθέτει ένα εύχρηστο κουμπί απλής λειτουργίας, που σε συνδυασμό με την ευκρινή οθόνη LCD μεγέθους 3,8 ιντσών, επιτρέπει στο χρήστη την προβολή & εύκολη επιλογή των φωτογραφιών που επιθυμεί να εκτυπώσει, καθώς και την άμεση εκτύπωση εννέα καρέ από βίντεο που τυχόν είναι αποθηκευμένα στη φωτογραφική του μηχανή.

Παράλληλα, οι τεχνολογίες HP Real Life που προσφέρει μπορούν να αξιοποιηθούν για την περαιτέρω επεξεργασία και βελτίωση των φωτογραφιών, μέσω λειτουργιών, όπως η κατάργηση του φαινομένου των «κόκκινων ματιών» και η προσαρμογή του φωτισμού, χωρίς να απαιτείται σύνδεση με PC.

Ο HP Photosmart 335 Compact Photo Printer χρησιμοποιεί το δοχείο μελανιού HP 343 Tri-Colour Inkjet Print Cartridge με μελάνια HP Vivera, που εξασφαλίζει τη ζωντάνια και ρεαλιστικότητα των χρωμάτων, αλλά και την αντοχή των φωτογραφιών στο ξεθώριασμα3. Επιπλέον οι χρήστες που επιθυμούν να παράγουν επαγγελματικής ποιότητας ασπρόμαυρες φωτογραφίες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προαιρετικό δοχείο μελανιού HP 100 Grey Inkjet Print Cartridge.

Σημειώνεται τέλος, ότι με τη χρήση του χαρτιού HP Premium Plus Photo Paper, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να λειτουργεί με εκτυπωτές και δοχεία μελανιών HP, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν πανοραμικές φωτογραφίες χωρίς περιθώρια, μεγέθους 10 x 30 εκ. ή φωτογραφίες μεγέθους 10 x 15 εκ., σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Ο νέος HP Photosmart 335 Compact Photo Printer θα είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά στα μέσα Σεπτεμβρίου 2005, σε τιμή λιανικής 134 €. Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 19%.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top