Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

H Latris Ανακοινώνει το Νέο Rugged Tablet PC της Itronix

Τεχνολογία » Gadgets - 08/09/2005

Διατίθεται ήδη από τη Latris το νέο rugged MIL STD 810F tablet PC της Itronix με την εμπορική ονομασία «Duo-Touch».

Το «Duo-Touch» πήρε το όνομά του από το dual-mode panel αφής που λειτουργεί τόσο ως passive όσο κι ως active touch screen κι αποτελεί την επόμενη έκδοση του επιτυχημένου «GoBook» Tablet PC.

Συγκριτικά με το «Go Book», το «Duo-Touch» υπερέχει σε επίπεδα ταχύτητας και απόδοσης καθώς επιδέχθηκε επίσης βελτιώσεις όπως:

 ενίσχυση μνήμης για καλύτερη επεξεργασία video με έως και 1280MB DDR SDRAM και 128MB shared video RAM,

και

 προαιρετικό hard-drive heater που διευκολύνει την εργασία σε χαμηλές θερμοκρασίες (-20οC έως και +60ο C) κλπ.

Παράλληλα κάποια δοκιμασμένα και “δυνατά” χαρακτηριστικά της προηγούμενης έκδοσης όπως ο εργονομικός σχεδιασμός, το μικρό βάρος (1,76 kgr) και η πλήρης κλίμακα αξεσουάρ (desk mount, vehicle cradles κλπ) παρέμειναν και στο «Duo-Touch».

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το «Duo-Touch» διαθέτει επεξεργαστή Intel® Pentium® M 733, Mobile Intel® 915GM Express Chipset, ενσωματωμένο GPS, μία πιο ευκρινή οθόνη για εξωτερικούς χώρους κι έναν πιο ισχυροποιημένο σκελετό εξ’ ολοκλήρου από μαγνήσιο για καλύτερη ασύρματη απόδοση, μεγαλύτερη άνεση του χρήστη και σαφώς, ιδιαιτέρως αυξημένη αντοχή σε πτώσεις και κραδασμούς.

Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, το «Duo-Touch» προσφέρει στους field workers ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον χρήσης καθώς αξιοποιεί την Microsoft Windows XP® Tablet PC έκδοση.

Τέλος, με σκοπό να διευκολύνει την άμεση και συνεχή επικοινωνία, το «Duo Touch» δύναται να ενσωματώσει στην ίδια μονάδα μέχρι και τρία radios (WWAN, WLAN Bluetooth, και GPS) διαθέτοντας παράλληλα και εξωτερικό διακόπτη WWAN κεραίας για καλύτερη ασύρματη απόδοση στα οχήματα.

Το «Duo-Touch» απευθύνεται στις εταιρίες τηλεπικοινωνιών, logistics, αγαθών κοινωνικής ωφέλειας αλλά και σε εμπορικές επιχειρήσεις που αξιοποιούν στόλο οχημάτων και προβαίνουν σε χρήση εφαρμογών mobile sales και παραγγελιοληψίας-merchandising.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top