Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Στα 620 Mbit αναβαθμίστηκε το διεθνές δίκτυο της TELEDOME

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 08/09/2005

Την αναβάθμιση του διεθνούς δικτύου της ολοκλήρωσε εχθές η TELEDOME, αυξάνοντας την συνολική του χωρητικότητα σε 620 Mbit (4 STM1). Η επαύξηση αυτή κατατάσσει την TELEDOME μεταξύ των 4 μεγαλύτερων διεθνών δικτύων σταθερής τηλεφωνίας της χώρας μας. Η υψηλή διαθεσιμότητα του διεθνούς δικτύου σε συνδυασμό με το αυτόνομο εθνικό δίκτυο κορμού της εταιρείας «ΑΙΟΛΟΣ», της δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει υπηρεσίες ADSL Internet σε τιμές έως και 30% χαμηλότερες από τις σημερινές τιμές λιανικής, αλλά και ταχύτητες πραγματικά υψηλές και σταθερές. Άμεσος στόχος της εταιρείας είναι να κάνει την ευρυζωνική πρόσβαση στο Internet εφικτή για όλους, δημιουργώντας συγκεκριμένα πακέτα ADSL, με τιμολογιακή πολιτική η οποία θα επιτρέπει σε κάθε κοινωνική ομάδα την άμεση σύνδεσή της με το διαδίκτυο.

Η διασύνδεση του ιδιόκτητου κόμβου της TELEDOME στο Λονδίνο με το εθνικό δίκτυο της εταιρείας «ΑΙΟΛΟΣ», εξυπηρετεί άριστα την ολοένα αυξανόμενη πελατειακή της βάση, διασφαλίζοντας ακόμη υψηλότερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα υπηρεσιών, σε ακόμη χαμηλότερες τιμές. Ιδιαίτερα θα ωφεληθούν οι επιχειρήσεις που λειτουργούν υποκαταστήματα στο Λονδίνο, καθώς η TELEDOME θα προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές διασύνδεσης των σημείων παρουσίας τους, σε ταχύτητες από 64Κ έως και 2 MBit.

Σύντομα η TELEDOME, θα προσφέρει πάνω από την ιδιόκτητη ευρυζωνική υποδομή της, πρωτοποριακές υπηρεσίες στους πελάτες της. Πριν από το τέλος του 2005 η εταιρεία προτίθεται να προσφέρει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέες υπηρεσίες όπως Video on Demand, Broadcasting και άλλες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top