Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

I-mode τρίτης γενιάς της COSMOTE στην 70η ΔΕΘ

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 13/09/2005

Στη νέα εξελιγμένη γενιά των πρωτοποριακών υπηρεσιών i-mode® της COSMOTE ξεναγήθηκαν σήμερα, πρώτη ημέρα της 70ης ΔΕΘ, o Πρωθυπουργός, κ. Κ. Καραμανλής, αλλά και ο υπουργός Μεταφορών, κ. Μ. Λιάπης, από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, κ. Ε. Μαρτιγόπουλο. Τις προηγμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE γνώρισαν, επίσης, ο υφυπουργός Επικοινωνιών, κ. Α. Νεράτζης, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Ν. Τσαρτσώνης, η Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Ν. Μπακογιάννη, ο υφυπουργός Πολιτισμού, κ. Π. Τατούλης, άλλοι επίσημοι και πλήθος κόσμου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE, κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος και ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Κώστας Λιαμίδης παρουσίασαν τις απεριόριστες δυνατότητες των υπηρεσιών i-mode τρίτης γενιάς, που κατ’ αποκλειστικότητα διέθεσε στην ελληνική αγορά η COSMOTE τον Ιούνιο. Συμπληρώνοντας ένα χρόνο ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας στη χώρα μας, το i-mode πέρασε στην επόμενη γενιά με την COSMOTE να καινοτομεί για ακόμη μια φορά, ξεκινώντας πρώτη στον κόσμο, μετά την NTT DoCoMo, την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών i-mode 3G.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, από σήμερα έως τις 18 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες του περιπτέρου της COSMOTE (κτίριο 8, stand 6) θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις προηγμένες υπηρεσίες της εταιρίας. Το i-mode 3G προσφέρει τις τρεις νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες, Mobile Music, 3D Games και Βίντεο Κλήση, ακόμη καλύτερη ποιότητα και εύρος περιεχομένου, μεγαλύτερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων, δυνατότητα για βίντεο μεγάλης διάρκειας και αναβαθμισμένα γραφικά. Επιπλέον, η τεχνολογία τρίτης γενιάς παρέχει στους χρήστες ανανεωμένο Flash περιβάλλον καθώς και προηγμένη έκδοση Java, μέσω της οποίας παρέχονται νέες εφαρμογές με πληροφορίες για τον καιρό, χρηματιστηριακά νέα και χάρτες με εντυπωσιακά γραφικά.

Με την ευκαιρία της παρουσίασης των υπηρεσιών i-mode τρίτης γενιάς στη Θεσσαλονίκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, δήλωσε: «Με την αποκλειστική εμπορική διάθεση των υπηρεσιών i-mode τρίτης γενιάς στη χώρα μας, η COSMOTE, για άλλη μια φορά, οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της, δικαιώνοντας τον τίτλο της ως κορυφαία εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και την προτίμηση των Ελλήνων συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας με το i-mode, όπως σαφώς καταδεικνύουν οι 185.000 χρήστες των υπηρεσιών, η COSMOTE υποδέχεται το μέλλον, την επόμενη γενιά των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια, ταχύτητα και κίνηση στην επικοινωνία μας. Είναι, λοιπόν, μεγάλη μας χαρά που με την παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, δίνουμε την ευκαιρία σε ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα να γνωρίσει από κοντά τα… καλύτερα των υπηρεσιών δεδομένων, το i-mode τρίτης γενιάς!»Διεύθυνση

- Η συνολική παρουσία της COSMOTE στην 70η ΔΕΘ

Οι επισκέπτες της 70ης ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις προηγμένες υπηρεσίες i-mode τρίτης γενιάς στο περίπτερο της COSMOTE, μέσω διαδραστικών εφαρμογών που θα επιτρέπουν την πλοήγηση στο ανανεωμένο συναρπαστικό περιβάλλον του i-mode 3G.

Παράλληλα, θα παρέχεται συνεχής ενημέρωση αναφορικά με το πρότυπο ερευνητικό πρόγραμμα SmartEyes για άτομα με προβλήματα όρασης, τις εταιρικές λύσεις κινητής τηλεφωνίας (Business Solutions) της COSMOTE, Web 2 SMS και Wireless Connect Card, τη δυναμική εξάπλωση της εταιρίας εκτός των ελληνικών συνόρων αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

Το κοινό θα έχει, επίσης, τη δυνατότητα να πληροφορηθεί έγκυρα για τη λειτουργία των σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας καθώς και τη μέτρηση των εκπεμπόμενων ραδιοσημάτων, μέσω επί τόπου μετρήσεων από διακεκριμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας, προβολών video, αλλά και του ειδικού ενημερωτικού υλικού της COSMOTE.

Το περίπτερο της COSMOTE (κτίριο 8, stand 6) θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της 70ης ΔΕΘ, από τις 12.00 έως τις 22.00 τις καθημερινές και από τις 11.00 έως τις 22.00 τα Σαββατοκύριακα.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top