Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η Comverse Παρουσιάζει Λύση Mobile IM και Email

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 13/09/2005

Η Comverse, μονάδα της Comverse Technology, Inc. (NASDAQ: CMVT) και κορυφαίος προμηθευτής λογισμικού και συστημάτων που καθιστούν εφικτή την ανάπτυξη προηγμένων δικτυακών υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών με εφαρμογές πολυμέσων, ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του MIMail (Mobile IM & Email), μιας ολοκληρωμένης λύσης άμεσων μηνυμάτων (instant messaging) και email για κινητά. Το ΙΜ εισάγει τις δύο δημοφιλείς υπηρεσίες μηνυμάτων στο περιβάλλον της κινητής και προσφέρει μια εμπειρία όμοια με αυτή των Η/Υ, επιτρέποντας στους χρήστες να επικοινωνήσουν με e-mail και άμεσα μηνύματα ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

Η λύση Comverse MIMail φέρνει στο περιβάλλον της κινητής τηλεφωνίας, τρόπους επικοινωνίας χρηστών από παγκόσμιες κοινότητες, όπως οι AOL,® MSN,® Yahoo!® και ICQ®, με τη γνώριμη στους χρήστες Η/Υ εμπειρία άμεσων μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένης της διεπιφάνειας τύπου chat, της ένδειξης κατάστασης, των πολλαπλών διαλόγων, των οικείων εικονιδίων και των λογότυπων. Οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για εισερχόμενα e-mail και άμεσα μηνύματα ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι στην εφαρμογή, απολαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπειρία ενός μόνιμα online χρήστη. Η λύση Comverse MIMail βελτιστοποιείται για την χρήση σε κινητά με ένα πλήρως λειτουργικό φάκελο εισερχομένων email (inbox) που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν και να αποστέλλουν email και επισυναπτόμενα αρχεία απευθείας προς και από τη συσκευή τους, ακριβώς όπως και με έναν Η/Υ, με πολλούς φακέλους, συνένωση των εξωτερικών λογαριασμών email, προσωπικό κατάλογο επαφών και ρυθμισμένων από το χρήστη ειδοποιήσεων για όλες τις εφαρμογές μηνυμάτων.

Η λύση Comverse MIMail περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός gateway άμεσων μηνυμάτων και email κινητής, ενώ παρέχει επιπλέον δυνατότητες που βελτιστοποιούν την ολοκλήρωση μεταξύ αυτών των υπηρεσιών. Η λύση διαθέτει επίσης σειρά clients κινητής (δηλ. J2ME,® BREW,® and Symbian®) και ένα ενοποιημένο σύστημα χρέωσης, διαχείρισης και reporting.

Η Comverse πρόσφατα υπέγραψε συμφωνίες με τρεις από τους μεγαλύτερους προμηθευτές κινητής τηλεφωνίας των Ηνωμένων Πολιτειών για να προσφέρει την υπηρεσία IM, ενώ ήδη εκατομμύρια χρήστες έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν την νέα υπηρεσία.

”Τα email και τα άμεσα μηνύματα ένα δημοφιλείς εφαρμογές μηνυμάτων των Η/Υ και φέρνουν μαζί τους ένα σημαντικό αριθμό ενθουσιασμένων χρηστών που ανυπομονούν να συνεχίσουν τον ζωντανό σε επικοινωνία τρόπο ζωής τους ακόμα και όταν βρίσκονται εν κινήσει,» σχολίασε ο Guy Caspi, Area Vice President Comverse Southern Europe. «Η ολοκλήρωση του email και των άμεσων μηνυμάτων για κινητά αποτελεί φυσική εξέλιξη σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του χρήστη, καθώς οι υπηρεσίες αυτές είναι ήδη ιδιαίτερα αποδοτικές στα πλαίσια του marketing και των λειτουργιών, και θέτει τη βάση για την επέκταση της λύσης σε πρόσθετες υπηρεσίες που αναπτύσσονται πάνω στις υφιστάμενες κοινότητες των portal.»

- H Comverse αποτελεί έναν κορυφαίο παγκοσμίως πάροχο λογισμικού και συστημάτων μέσα από το χαρτοφυλάκιο Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας που παρέχει. Μέσα από το χαρτοφυλάκιο Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας, είναι εφικτή η ανάπτυξη προηγμένων δικτυακών υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών με εφαρμογές πολυμέσων, καθώς και λύσεις χρέωσης σε πραγματικό χρόνο. Το χαρτοφυλάκιο Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας της Comverse καλύπτει τέσσερις βασικές κατηγορίες: λύσεις περάτωσης και διαχείρισης κλήσεων, προηγμένες λύσεις μηνυμάτων για επικοινωνία μεμονωμένα, σε ομάδες και σε κοινότητες, λύσεις και πόρους για τη διαχείριση και διανομή δεδομένων και υπηρεσιών περιεχομένου, και λύσεις χρέωσης σε πραγματικό χρόνο και διαχείρισης λογαριασμών για δυναμικά περιβάλλοντα υπηρεσιών.

Το portfolio της χρέωσης σε πραγματικό χρόνο της Comverse (real time billing) περιλαμβάνει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως προπληρωμένη χρέωση (prepaid billing), χρέωση μετά τη χρήση (converged billing), Micro payments και Electronic Top Up. Οι λύσεις χρέωσης της Comverse διευκολύνουν τη γρήγορη εισαγωγή νέων υπηρεσιών για άμεση απόδοση και δυνατότητα για προωθητικές ενέργειες σε πραγματικό χρόνο που ενισχύουν την πιστότητα των καταναλωτών.

Επιπλέον η Comverse, έχει κατοχυρωθεί ως βασικός ‘παίκτης΄ στην αγορά της διανομής ολοκληρωμένου περιεχομένου (end to end content). Οι λύσεις ολοκληρωμένου περιεχομένου της Comverse, έχουν επιλεγεί από περισσότερα από 20 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας διεθνώς, έχοντας πρόσβαση σε 200 εκατ. συνδρομητές.

Άλλες επιχειρηματικές μονάδες της Comverse Technology περιλαμβάνουν: την Verint Systems, κορυφαίο πάροχο εκτεταμένων λύσεων λογισμικού για παγίδευση-υποκλοπή επικοινωνιών, ασφάλειας δικτυακού βίντεο και επιχειρηματικής «ευφυΐας», και την Ulticom, ηγετική εταιρεία παροχής λογισμικού σηματοδοσίας υπηρεσιών για ενσύρματες, ασύρματες και Internet επικοινωνίες. Η Comverse Technology συμμετέχει στους δείκτες S&P 500 και NASDAQ-100. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το website της Comverse στη διεύθυνση www.comverse.com ή το website της Comverse Technology στο www.cmvt.com .


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top