Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ η dte (Digital Technology Expo)

Ειδήσεις - 13/09/2005

Επιβεβαιώνοντας την πολύπλευρη συνεισφορά του σε πρωτοβουλίες υψηλής ποιότητας που συμβάλλουν στη διεύρυνση των επιχειρηματικών οριζόντων των επιχειρήσεων του κλάδου, ο ΣΕΠΕ φέτος συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση της dte-Comdex Greece 2005. Η συνεργασία αυτή στοχεύει στην ενδυνάμωση της Έκθεσης ως κομβικό σημείο επαφής στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών στην Ελλάδα αλλά και την καθιέρωσή της ως διεθνές σημείο συνάντησης για την περιοχή των Βαλκανίων και της Μεσογείου.

Εκπροσωπώντας 450 επιχειρήσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών απ’ όλη την Ελλάδα, ο ΣΕΠΕ, στα δέκα χρόνια λειτουργίας του, συστηματικά καλλιεργεί συνέργιες που προωθούν την ανάπτυξη και την προοπτική του κλάδου στον ελλαδικό χώρο και την ευρύτερη Νοτιο-ανατολική Ευρώπη. Η μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των μελών του Συνδέσμου αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση προηγμένων λύσεων που καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου επιχειρείν σε μια αγορά αλματωδώς εξελισσόμενη όπως αυτή της υψηλής τεχνολογίας.

Η φετινή διοργάνωση της dte-Comdex Greece 2005 επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες της, παρουσιάζοντας νέες ενότητες και σημαντικές καινοτομίες σε όλους τους τομείς της ψηφιακής τεχνολογίας. Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν οι ενότητες Future Park, Digital Living και Classic Gaming, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Μουσείο Τεχνολογίας θα υποδεχθεί τους “ρομαντικούς” της τεχνολογίας. Όπως πάντα, η Έκθεση θα πλαισιωθεί με ποικίλες συνεδριακές εκδηλώσεις, οι οποίες θα φιλοξενήσουν τις απόψεις σημαντικών προσωπικοτήτων που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας, διεθνώς.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top