Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Mad X-Rays Σεπτεμβρίου

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Τηλεόραση - 13/09/2005

Το Mad ξεκινάει τη νέα τηλεοπτική μουσική περίοδο με νέα αποκλειστικά αφιερώματα στους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Το Σάββατο 10/9 στις 18:00 και την Κυριακή 11/9 στις 12:00, το Mad παρουσιάζει short stories και αφιέρωμα κατευθείαν από το studio στους εξής καλλιτέχνες: Rob Thomas, Common, James Blunt, Natalie Imbruglia.

Το Σάββατο 17/9 και την Κυριακή 18/9, δείτε ότι έγινε στο Rockwave Festival στο Terra Vibe αυτό το καλοκαίρι, όπου το Mad ήταν εκεί με live links και με αποκλειστικές συνεντεύξεις των καλλιτεχνών που συμμετείχαν εκεί. Ανάμεσά τους δείτε την μοναδική συνέντευξη που έδωσε η Shirley Manson των Garbage σε ελληνικό κανάλι και πολλά live πλάνα από το festival μεταξύ των οποίων οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Marilyn Manson, των Garbage και του Moby.

Το Σάββατο 24/9 και την Κυριακή 25/9, δείτε τους HIM στο απόλυτο αφιερωματικό 2ωρο μέσα στο Σαββατοκύριακο με πλούσιο υλικό που μόνο το Mad έχει! Ανάμεσα σε αυτό δείτε την «κρυφή» unplugged εμφάνιση του Ville Valo στα στούντιο του Mad όπου και έπαιξε μουσική μόνο για 5 τυχερούς ενός από τους πιο Mad διαγωνισμούς. Τώρα έχετε κι εσείς την ευκαιρία να τρυπώσετε στο στούντιο και να δείτε ποιες επιτυχίες έπαιξε για τους υπερτυχερούς! Τέλος παρακολουθήστε πολλά live πλάνα από όλες τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα.

*Παρακολουθήστε τους αγαπημένους σας stars να μιλούν για τα νέα τους album, τα video clip και πως αυτά γυρίστηκαν, αλλά και πολλά πράγματα γύρω από την προσωπική τους ζωή! Πώς έφτασαν στην κορυφή και πως προσπαθούν να παραμείνουν εκεί!

Συντονιστείτε στο Mad αυτά τα Σαββατοκύριακα που είναι γεμάτα μουσική!

Μόνο στο Mad!


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top