Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η ALPHA COPY / NOKIA παρουσιάζει έναν νέο κόσμο επικοινωνίας

Ειδήσεις - 13/09/2005

Στα πλαίσια της 70ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η Alpha Copy / Nokia πραγματοποίησε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2005, στο Μακεδονία Παλλάς, την καθιερωμένη κεντρική εκδήλωσή της, όπου παρουσίασε την νέα σειρά συσκευών πολυμέσων Nokia Nseries αλλά και το νέο κινητό τηλέφωνο της Nokia στην κατηγορία Premium Nokia 8800 «Ανακάλυψε την Ομορφιά» τα οποία αναπτύσσουν έναν νέο κόσμο επικοινωνίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης και ο Γενικός Διευθυντής της Nokia Hellas κος Pekka Uusimaa.

Επίσης, την εκδήλωση παρακολούθησαν εκλεκτοί καλεσμένοι και συνεργάτες, τόσο από τη Βόρειο Ελλάδα, όσο και από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, ενώ το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή της Alpha Copy / Nokia στην εδραίωση της Θεσσαλονίκης, ως εμπορικού και επιχειρηματικού κέντρου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, κα Ράνια Θρασκιά, παρουσίασε τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις:

Και πιο συγκεκριμένα την νέα σειρά συσκευών πολυμέσων Nokia Nseries

• Nokia N90 «Περιστρέψτε και φωτογραφίστε»: Το Nokia N90 δίνει μια νέα διάσταση στην φωτογράφηση. Η πρώτη συσκευή πολυμέσων στον κόσμο που διαθέτει φωτογραφική μηχανή με οπτικούς φακούς Carl Zeiss. Σας προσφέρει ανώτερης ποιότητας φωτογραφίες με την δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης και αποστολής αυτών. Με κάμερα 2 megapixel και εγγραφή βίντεο ποιότητας VHS, μπορείτε να κρατήσετε τις αναμνήσεις σας για πάντα. Ο μοναδικός σχεδιασμός «περιστρέψτε και φωτογραφίστε» και τα εξειδικευμένα πλήκτρα σας δίνουν πολλαπλές επιλογές φωτογράφησης.

• Nokia N91 «Απολαύστε την μουσική»: To Nokia N91, η νέα συσκευή πολυμέσων με εξειδίκευση στη μουσική. Με δυνατότητα αποθήκευσης έως και 3000 μουσικά τραγούδια στην ενσωματωμένη μνήμη των 4 gigabyte, το Nokia N91 είναι ένα κινητό jukebox. Εμπεριέχοντας τεχνολογίες 3G, WCDMA, Bluetooth και USB μπορείτε εύκολα να επιλέξετε είτε δυνατότητες music player είτε λειτουργίες «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου.

• Nokia N70 «Κομψότητα και Άνεση»: Το Nokia N70 είναι η μικρότερη συσκευή 3ης γενιάς Series 60, στον κόσμο. Συνδυάζοντας τον κομψό σχεδιασμό των Nseries και την κάμερα 2 megapixel κάνει την φωτογράφηση εύκολη. Το Nokia N70 προσφέρει όλες τις λειτουργίες πολυμέσων που χαρακτηρίζουν τα Nseries και επιπλέον push e-mail, HTML Browser, music player και ραδιόφωνο με στερεοφωνικό ήχο.

Αλλά και το νέο Nokia 8800 στην κατηγορία Premium

• Nokia 8800 «Ανακάλυψε την Ομορφιά»: Το NOKIA 8800 είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτει ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SVGA και βιντεοκάμερα καθώς και έγχρωμη οθόνη TFT με 262.144 χρώματα ανθεκτική σε χαράγματα. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό πλεονέκτημα του Nokia 8800 είναι η πρωτότυπη μουσική του υπόκρουση, καθώς τους ήχους κλήσης και ειδοποίησης για τη συγκεκριμένη συσκευή συνέθεσε κατ’ αποκλειστικότητα για τη NOKIA ο πολυβραβευμένος Ιάπωνας μουσικός Ryuichi Sakamoto.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, κος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης δήλωσε:

«Η φετινή μας παρουσίαση στα πλαίσια της 70ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έχει ως στόχο να ενημερώσει τόσο για την Στρατηγική της εταιρίας για το 2ο εξάμηνο του 2005, όσο και τις νέες συσκευές πολυμέσων Nokia Nseries και την δυναμική αύξηση των κινητών τηλεφώνων μας στην 3η γενιά για το 2006.

Επίσης, παρουσιάζουμε και τη νέα συσκευή ΝΟΚΙΑ 8800 «Ανακάλυψε την Oμορφιά» το οποίο είναι ένα καινούργιο κινητό τηλέφωνο στην κατηγορία Premium με προηγμένα χαρακτηριστικά.

Με τις συσκευές αυτές η εταιρία αναβαθμίζει αλλά και αλλάζει τα δρώμενα στην κινητή τηλεφωνία σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Είναι ένα μεγάλο βήμα που η ΝΟΚΙΑ το σχεδιάζει εδώ και δύο χρόνια και το οποίο της προσφέρει μια σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με την κατηγοριοποίηση που είχε ως τώρα στα κινητά της τηλέφωνα».


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top