Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Φωτογραφικό studio HP Photosmart 428

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 15/09/2005

H HP ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση στην ελληνική αγορά του HP Photosmart 428, μιας ολοκληρωμένης λύσης που συνδυάζει τις λειτουργίες εκτυπωτή, βάσης σύνδεσης και φωτογραφικής μηχανής. Πιο συγκεκριμένα, η νέα πρόταση της ΗΡ περιλαμβάνει μια υψηλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή HP ανάλυσης 5,2 megapixel (MP) και 1 μικρό σε μέγεθος εκτυπωτή φωτογραφιών με ενσωματωμένη βάση σύνδεσης φωτογραφικής μηχανής.

Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή HP Photosmart M517 5,2 MP παρέχει εντυπωσιακή απόδοση με συνολικό ζουμ 24x (οπτικό 3x, ψηφιακό 8x), ενώ ενσωματώνει λειτουργίες των τεχνολογιών HP Real Life όπως, δυνατότητα αφαίρεσης του φαινομένου των «κόκκινων ματιών» και το σύστημα προσαρμογής φωτισμού HP Adaptive Lighting.

Η συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή διαθέτει επίσης μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD 5,0 εκ. (2 ιντσών) που εξυπηρετεί την εύκολη προεπισκόπηση των φωτογραφιών, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, η μηχανή μπορεί να τοποθετηθεί στην ενσωματωμένη βάση του εκτυπωτή, όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν και να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες τους χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ελέγχου που διαθέτει. Ταυτόχρονα, μπορούν να επαναφορτίσουν την μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής, διασφαλίζοντας τη λειτουργία της ανά πάσα στιγμή.

Πυρήνας του φορητού φωτογραφικού στούντιο HP Photosmart 428 είναι ο ίδιος ο εκτυπωτής, ο οποίος μεταφέρεται εύκολα από την ειδική λαβή που διαθέτει. Η προαιρετική επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εκτυπωτή παρέχει ισχύ που επαρκεί για εκτύπωση έως και 75 φωτογραφιών, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκεται ο χρήστης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, οι χρήστες, εφόσον επιθυμούν, μπορούν να συνδέσουν το φορητό φωτογραφικό στούντιο HP Photosmart 428 σε PC ή Mac, εξασφαλίζοντας έτσι πρόσβαση στο λογισμικό φωτογραφιών και απεικόνισης HP Image Zone. Tο λογισμικό αυτό καθιστά εύκολη την αποστολή φωτογραφιών μέσω email, απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τον εκτυπωτή στην τηλεόρασή τους για εύκολη προβολή των φωτογραφιών ως παρουσίαση και, χρησιμοποιώντας το εξαιρετικά λεπτό τηλεχειριστήριο, να στείλουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες για εκτύπωση χωρίς να διακόψουν την παρουσίαση.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Το νέο φωτογραφικό studio HP Photosmart 428 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στo τέλος Σεπτεμβρίου 2005, σε τιμή λιανικής 302 €. Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 19%.

Αναλώσιμα

Ο συμπαγής εκτυπωτής φωτογραφιών HP Photosmart 428 συνοδεύεται από το δοχείο μελάνης τριών χρωμάτων HP 343 Tri-Colour Inkjet Print Cartridge με μελάνια HP Vivera που διασφαλίζουν την ευκρίνεια των φωτογραφιών και την αντοχή τους στο ξεθώριασμα για πολλά χρόνια1. Οι χρήστες που εκτυπώνουν μεγάλο όγκο φωτογραφιών μπορούν να επιλέξουν το δοχείο μελάνης τριών χρωμάτων HP 344 Tri-Colour Inkjet Print Cartridge. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η ΗΡ προσφέρει και το HP Photo Pack, το οποίο εξασφαλίζει την οικονομική εκτύπωση φωτογραφιών (€0,30 ανά φωτογραφία). Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν και το προαιρετικό δοχείο μελάνης για φωτογραφικές εκτυπώσεις HP 100 Grey Photo Inkjet Print Cartridge για τη δημιουργία εντυπωσιακών ασπρόμαυρων φωτογραφιών.

Το φωτογραφικό χαρτί HP Premium Plus Photo Paper προσφέρει ανώτατη ποιότητα εικόνας και τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ εξαιρετικά γυαλιστερού ή σατέν-ματ φινιρίσματος ώστε οι εκτυπώσει να έχουν εμφάνιση και υφή κλασσικής φωτογραφίας.

1 Ανθεκτικότητα στο ξεθώριασμα έως και 82 χρόνια με το δοχείο μελάνης τριών χρωμάτων HP 344 ή 343 Tri-Colour Inkjet Print Cartridge σε φωτογραφικά χαρτιά HP Premium Plus Photo Paper. Με βάση τη δοκιμή ξεθωριάσματος παρουσία φωτός κάτω από γυάλινη επιφάνεια που διεξήγαγε η Wilhelm Imaging Research για παρόμοια συστήματα (από τον Ιανουάριο του 2005). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους παράγοντες της δοκιμής ανθεκτικότητας στο ξεθώριασμα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.hp.com/eur/faderesistance και http://www.wilhelm-research.com


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top