Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Το BlackBerry τώρα και στην Ελλάδα από την ΤΙΜ Ελλάς

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 19/09/2005

Ενοποιώντας σε μία κορυφαία τεχνολογική πλατφόρμα ασύρματης επικοινωνίας εφαρμογές φωνητικής κλήσης, αποστολής και λήψης e-mail καθώς και δεδομένων το BlackBerry δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων στους χρήστες που επιθυμούν να έχουν μια ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας, κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκονται.

“Χαιρόμαστε που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη λύση BlackBerry, υλοποιώντας τη δέσμευσή μας να τους προσφέρουμε απόλυτη ελευθερία σε συνδυασμό με προσωπικό έλεγχο στην επικοινωνία τους” δήλωσε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της ΤΙΜ Ελλάς κ. Δαμιανός Χαραλαμπίδης. “Το BlackBerry είναι το ιδανικό εργαλείο για τους επαγγελματίες που είναι συνεχώς σε κίνηση, ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική τους επικοινωνία.”

Η λύση BlackBerry από την ΤΙΜ προσφέρει στους χρήστες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα τη δυνατότητα να έχουν εύκολη πρόσβαση στο e-mail τους αλλά και σε όλες τις εφαρμογές επικοινωνίας που επιθυμούν: τηλεφωνικές κλήσεις, αποστολή SMS, πρόσβαση στο Internet, πρόσβαση στο προσωπικό τους organizer και σε εταιρικές εφαρμογές, μέσω μίας μόνο συσκευής. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο συσκευών που διατίθενται από την ΤΙΜ Ελλάς και υποστηρίζουν τις δυνατότητες της λύσης BlackBerry, τη BlackBerry 7290™ και τη BlackBerry 7100g™.

Προσαρμόζοντας τις δυνατότητες του BlackBerry στις ανάγκες του ιδιώτη χρήστη, του ελεύθερου επαγγελματία αλλά και των επιχειρήσεων, η ΤΙΜ Ελλάς προσφέρει δύο λύσεις BlackBerry:

Για τις επιχειρήσεις, η λύση BlackBerry Enterprise Solution™ ενσωματώνεται με την e-mail πλατφόρμα Microsoft® Exchange , IBM Lotus® Domino™ και Novell GroupWise®, επιτρέποντας ασφαλή ασύρματη πρόσβαση στο εταιρικό e-mail καθώς και σε εταιρικές εφαρμογές.

Για τους ιδιώτες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η λύση BlackBerry Internet Service™ προσφέρει πρόσβαση μέχρι και σε 10 εταιρικούς ή και προσωπικούς λογαριασμούς e-mail (συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino και πολλών δημοφιλών ISP λογαριασμών e-mail) από μία μοναδική συσκευή.

Η Attica Group A.E., μητρική εταιρεία των Superfast Ferries & Blue Star Ferries, είναι η πρώτη ελληνική επιχείρηση που ήδη απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα του BlackBerry που προσφέρει η ΤΙΜ Ελλάς: “Το BlackBerry θα μας δώσει τη δυνατότητα άμεσης και ολοκληρωμένης πληροφόρησης, προσφέροντάς μας αποδοτικότερη επικοινωνία, όπου και αν βρισκόμαστε” δήλωσε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group A.E. κ. Αλέξανδρος Π. Παναγόπουλος.

«Η λύση BlackBerry θα επιτρέψει στους πελάτες της ΤΙΜ Ελλάς να είναι συνέχεια ‘on-line’ όπου και αν βρίσκονται ενισχύοντας την παραγωγικότητά τους» δήλωσε σχετικά ο Marc Guibert, Αντιπρόεδρος Corporate Marketing της RIM. «Το BlackBerry το έχουν αγκαλιάσει επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο γιατί συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά, απόδοση και χρηστικότητα, όπως επίσης και την ασφάλεια και την ευελιξία που απαιτούν τα τμήματα ΙΤ των επιχειρήσεων».

Η λύση BlackBerry από την ΤΙΜ είναι διαθέσιμη στους χρήστες και εκτός Ελλάδας, καθώς η εταιρεία έχει ήδη ολοκληρώσει μία σειρά από συμφωνίες περιαγωγής. Στη φάση αυτή, οι πελάτες της ΤΙΜ Ελλάς μπορούν να κάνουν χρήση του BlackBerry σε 35 χώρες εκτός Ελλάδας, σε συνεργασία με 61 ξένα δίκτυα.

Η λύση BlackBerry από την ΤΙΜ διατίθεται σε συνδρομητές της ΤΙΜ με συμβόλαιο, μέσω του εμπορικού της δικτύου και των καταστημάτων ΤΙΜ σε όλη την Ελλάδα καθώς και από το Τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων της εταιρείας.

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2005 η ΤΙΜ προσφέρει εντελώς δωρεάν τη χρήση της λύσης BlackBerry ως ειδική προσφορά γνωριμίας.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες της ΤΙΜ μπορούν να καλούν στο 1231 από κινητό ΤΙΜ (χωρίς χρέωση) ή στον αριθμό 693 560 1231 από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top