Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

H Oracle Εξαγοράζει την G-Log

Ειδήσεις - 24/09/2005

REDWOOD SHORES, Calif, 20 Σεπτεμβρίου 2005 – Η Oracle ανακοίνωσε σήμερα ότι συμφώνησε στην εξαγορά της G-Log, ιδιωτικής εταιρίας προμήθειας λογισμικού διαχείρισης μεταφορών και logistics. Τα δύο μέρη αναμένουν την ολοκλήρωση της συναλλαγής μέχρι τα τέλη του 2005, μετά τις σχετικές κανονιστικές εγκρίσεις και άλλους τυπικούς όρους. Οι οικονομικοί όροι δεν ανακοινώθηκαν.

Η διεθνοποίηση, η αύξηση των τιμών των καυσίμων, το outsourcing, η αυξημένη ασφάλεια και οι κανονισμοί καθώς και οι ελλείψεις σε μέσα μεταφοράς οδηγούν στην ανάγκη για εξελιγμένες εφαρμογές logistics και μεταφορών. H G-Log παρέχει μια πλατφόρμα για το σχεδιασμό, τη βελτιστοποίηση, την εκτέλεση, την ανάλυση και την αντίδραση σε κάθε πτυχή της εφοδιαστικής αλυσίδας.Ενοποιώντας τις διαδικασίες, τα δεδομένα, τη γνώση και την ανάλυση των logistics πάνω σε έναν επιχειρηματικό μηχανισμό, τα προϊόντα της G-Log επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να μειώσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας δίνοντάς τους, παράλληλα, τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια επιχείρηση που βασίζεται στην ενοποίηση και την πληροφορία.

«Η εξαγορά της G-Log θα επιτρέψει στην Oracle να προσφέρει μια πλήρη λύση διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics μέσω της οποίας οι εταιρίες μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τις διεθνείς εφοδιαστικές τους αλυσίδες», δήλωσε ο Rick Jewell, Senior Vice President of Applications Development της Oracle. «Με την αξιόπιστη πλατφόρμα διαχείρισης μεταφορών της G-Log και την κορυφαία τεχνολογική υποδομή και εφαρμογές ERP και διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας της Oracle, οι πελάτες μπορούν τώρα να έχουν μια ολοκληρωμένη λύση για μια lean («καθαρή») επιχείρηση».

Περισσότεροι από τους μισούς πελάτες της G-Log διαθέτουν ήδη εφαρμογές της Oracle και με την ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται να διαπιστώσουν άμεσα οφέλη από το συνδυασμό. Η πελατειακή βάση της G-Log περιλαμβάνει κορυφαίους μεταφορείς και παροχείς υπηρεσιών logistics όπως οι Big Lots, Brown Shoe, DuPont, Exel, Family Dollar Stores, Giant Eagle, Halliburton, Kuehne & Nagel, Rohm and Haas, Tesco, Toll Solutions, UPM και Volvo.

«Με το συνδυασμό των ταλέντων και των προϊόντων των δύο οργανισμών, η Oracle θα μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις επερχόμενες ανάγκες των πελατών και να απαντήσει αποτελεσματικά στις τάσεις της αγοράς που οδηγούν τη ζήτηση για πολύπλοκες λύσεις logistics», δήλωσε ο David Cairns, Διευθύνων Σύμβουλος της G-Log.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top