Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

HP IPG Technology Roadshow 2005: Technologies for Business and Life

Τεχνολογία - 24/09/2005

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, για 4η συνεχή χρονιά το IPG Technology Roadshow της HP σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Πρόκειται για την ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει η εταιρία, με στόχο την εποικοδομητική ενημέρωση του κοινού για τη στρατηγική της, αλλά και την παρουσίαση ευρείας γκάμας νέων προϊόντων στον τομέα της ψηφιακής απεικόνισης και εκτύπωσης.

Στην εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά ομιλιών και παρουσιάσεων από καταξιωμένα στελέχη της ΗΡ, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Ειδικότερα, την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε με χαιρετισμό του ο κος Βασίλης Αυζώτης, IPG General Manager της HP Ελλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία που έχει σημείωσει το τμήμα στην ελληνική αγορά. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κος Kevin Kearney, Commercial Business Manager IPG ISE, ο οποίος ανέλυσε τη στρατηγική της εταιρίας σε επίπεδο ψηφιακής απεικόνισης και εκτύπωσης για το επόμενο διάστημα.

Ακολούθησε η παρουσίαση του κου Achim Kuttler, Director Account & Business management Consumer Hardware Category IPG για την περιοχή ΕΜΕΑ, η οποία επικεντρώθηκε στα καταναλωτικά προϊόντα του τμήματος και στις νέες τεχνολογίες που έχουν ενσωματωθεί σε αυτά. Επίσης, ο κος Eberhard Kempf, Business Development Manager IPG ISE εστίασε στον τομέα των επιχειρησιακών προϊόντων ψηφιακής απεικόνισης και εκτύπωσης και παρουσίασε τις τάσεις και τις προοπτικές της συγκεκριμένης αγοράς. Τέλος, ο κος Παναγιώτης Τσολάκης, Supplies Business Manager της ΗΡ Hellas, μίλησε για την αγορά των αναλώσιμων.

Στο εντυπωσιακό product fair της εκδήλωσης, μερικά από τα νέα προϊόντα της ΗΡ που ξεχώρισαν ήταν τα ακόλουθα:

- Από τα προϊόντα για οικιακούς χρήστες, τις εντυπώσεις κέρδισαν, μεταξύ άλλων, οι νέοι εκτυπωτές HP Photosmart 8250 και HP Officejet 3310/3210 & Κ550, οι οποίοι ενσωματώνουν τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες της ΗΡ και εγγυώνται την υψηλή ταχύτητα των εκτυπώσεων σε χαμηλό κόστος.

- Σε επίπεδο επιχειρησιακών προϊόντων ενδιάφερον προκάλεσαν τα νέα έγχρωμα laser πολυμηχανήματα της ΗΡ της σειράς 2800mfp και 4700mfp, αλλά και οι εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρει η εταιρία σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όπως το cluster printing και η προσέγγιση follow-me printing.

- Όσον αφορά στις προτάσεις αναλώσιμων της ΗΡ, το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων προσέλκυσε η νέα σειρά μελανιών 363, που υποστηρίζει την τεχνολογία scalable printing που έχει αναπτύξει η εταιρία, καθώς και τα νέα HP Photopacks που επιτρέπουν στους χρήστες, οικιακούς ή μη, να εκτύπωνουν τις φωτογραφίες τους σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος (€0,29/ φωτογραφία).


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top