Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Ιntel Centrino mobile technology

Τεχνολογία - 28/09/2005

Στην φθινοπωρινή διαφημιστική της καμπάνια που ξεκινά αυτή την εβδομάδα, η Intel Corporation προβάλει τα πλεονεκτήματα στην ψηφιακή ψυχαγωγία της πλατφόρμας Intel® Centrino® mobile technology για φορητούς υπολογιστές. Η καμπάνια που θα τρέξει σε οκτώ χώρες, αφορά σε διαφημίσεις για τηλεόραση, καταστήματα, εξωτερικούς χώρους και το διαδίκτυο.

«Με τη σύγκλιση της πληροφορικής και των επικοινωνιών, η τεχνολογική καινοτομία της Intel συνεχίζει να διαμορφώνει τον τρόπο που οι άνθρωποι ζουν, εργάζονται και παίζουν,» σχολίασε ο κ. Eric Kim, Vice President & Co-Director του Sales & Marketing Group της Intel. «Η φθινοπωρινή καμπάνια της Intel προωθεί συγκεκριμένα τα πλεονεκτήματα της πρωτοποριακής τεχνολογίας φορητής πλατφόρμας της Intel, καθώς και τους νέους και υφιστάμενους τρόπους με τους οποίους η Intel μεταμορφώνει την εμπειρία της ψηφιακής ψυχαγωγίας για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.»

Οι διαφημίσεις για την Intel Centrino mobile technology έχουν μια χιουμοριστική προσέγγιση για το πως οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο θέλουν όλο και περισσότερο να χρησιμοποιούν τους φορητούς υπολογιστές τους σαν ένα σύστημα ψυχαγωγίας ‘όλα σε ένα’, το οποίο να μπορούν να χρησιμοποιήσουν σχεδόν παντού, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καλώδια. Η καμπάνια προβάλει τα πλεονεκτήματα της μάρκας ως το βασικό συστατικό της τεχνολογίας για την απόλυτη εμπειρία ‘φορητής’ ψυχαγωγίας στο σπίτι αλλά και έξω από αυτό.

Στα τηλεοπτικά σποτ, διάσημες προσωπικότητες από το χώρο της ψυχαγωγίας θα κάθονται στην αγκαλιά των καταναλωτών. Η κάθε μια προσωπικότητα – οι ηθοποιοί John Cleese, Lucy Liu και Tony Leung, ο τραγουδιστής Seal, ο πρωταθλητής του skateboard Tony Hawk, και ο διάσημος ποδοσφαιριστής Michael Owen - θα αντιπροσωπεύει και ένα διαφορετικό είδος ψυχαγωγίας, όπως παιχνίδια, ταινίες και μουσική. Η αλληγορία της προσωπικότητας που κάθεται στην αγκαλιά του καταναλωτή στη θέση ενός φορητού υπολογιστή, επεξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η Intel Centrino mobile technology επιτρέπει μια ζωντανή, ρεαλιστική ‘φορητή’ εμπειρία ψυχαγωγίας.

«Οι διαφημίσεις χρησιμοποιούν με δημιουργικό τρόπο χαρακτηριστικές προσωπικότητες, γνωστές σε όλο τον κόσμο, ούτως ώστε να ενισχύσει αποτελεσματικά τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της μάρκας Intel Centrino mobile technology στον τομέα της ψυχαγωγίας», πρόσθεσε ο κ. Kim. Οι καταχωρήσεις θα φέρουν τα χρώματα του λογοτύπου Intel Centrino mobile technology, μπλε και σκούρο κόκκινο, και θα μεταφέρουν με αμεσότητα μηνύματα για τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής ψυχαγωγίας, όπως το «For incredible movie experiences in your lap, get Intel Centrino in your laptop».

Η πλατφόρμα Intel Centrino mobile technology περιλαμβάνει ένα φορητό επεξεργαστή, τα ανάλογα chipsets και ικανότητα ασύρματου δικτύου 802.11, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται μεταξύ τους. Πρόσθετα στην ικανότητα ασύρματης δικτύωσης, η πλατφόρμα επιτρέπει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, λεπτότερα και ελαφρύτερα μοντέλα φορητών υπολογιστών και αξεπέραστη φορητή απόδοση. Από το λανσάρισμά της το 2003, έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 200 μοντέλα φορητών υπολογιστών που βασίζονται στην Intel Centrino mobile technology.

Η McCann Worldgroup στη Νέα Υόρκη δημιούργησε τις διαφημίσεις της καμπάνιας που θα τρέχει έως το τέλος του έτους για τηλεόραση, έντυπα, διαδίκτυο, καταστήματα και προωθητικές ενέργειες.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top