Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Το νέο κομψο W550 της SONY ERICSSON έρχεται κοντά σας

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 01/10/2005

H Sony Ericsson παρουσιάζει ένα ακόμα κινητό τηλέφωνο της σειράς Walkman™ που προσφέρει υψηλής πιστότητας ήχο και συναρπαστική εμπειρία gaming: το κομψό W550.

Η Sony Ericsson ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στην οικογένεια κινητών τηλεφώνων Walkman™ -το W550- ένα νέο οικονομικό κινητό τηλέφωνο το οποίο προσφέρει αξεπέραστης ποιότητας μουσική στέρεο, ενώ ενσωματώνει κάμερα 1,3 megapixel, δυνατότητα πλοήγησης στο Internet και μια αξιόπιστη κονσόλα παιχνιδιών. Όλες αυτές οι δυνατότητες συνδυάζονται σε μια εντυπωσιακού σχεδιασμού συσκευή με περιστρεφόμενη οθόνη. Το νέο αυτό κινητό τηλέφωνο Walkman απευθύνεται αρχικά σε αυτούς που χαίρονται τη ζωή και θέλουν η μουσική τους να τους συνοδεύει όπου και αν πηγαίνουν.

«Το W550 είναι ένα συναρπαστικό προϊόν που συνδυάζει μουσική, εικόνα και παιχνίδια ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές διασκέδαση και ψυχαγωγία όπου και αν βρίσκονται, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά ενός καταπληκτικού τηλεφώνου,» εξηγεί ο Pavel Zentrich, Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson Ελλάδος. «Το νέο αυτό τηλέφωνο Walkman απευθύνεται σε αυτούς που λατρεύουν την διασκέδαση και θέλουν να μοιράζονται ευχάριστες στιγμές με φίλους. Το W550 αποτελεί μια μικρή και κομψή συσκευή, η οποία διαθέτει μοναδικές λειτουργίες ψυχαγωγίας, ώστε να ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, είτε όταν είναι μόνοι τους, είτε όταν βρίσκονται με παρέα.»

Το W550 διαθέτει ένα προηγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής ψηφιακής μουσικής (music player) με άριστη ποιότητα ήχου, την οποία απολαμβάνετε μέσω δύο υψηλής ποιότητας εξωτερικών ηχείων στέρεο ή μέσω των κορυφαίας ποιότητας ακουστικών στέρεο που παρέχονται μαζί με τη συσκευή. Η μεταφορά μουσικής στη συσκευή γίνεται εύκολα χάρη στο λογισμικό Disc2Phone® για Η/Υ και στην εσωτερική μνήμη 256ΜΒ του τηλεφώνου, η οποία μπορεί να αποθηκεύσει από 60 έως 120 μουσικά κομμάτια MP3 ή AAC (ανάλογα με το bit rate). Το W550, με τον κομψό του σχεδιασμό και την λειτουργικότητά του, αποτελεί μια ιδανική προσθήκη στην οικογένεια κινητών τηλεφώνων Walkman της Sony Ericsson. Το νέο κινητό τηλέφωνο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και διαθέτει μεγάλη αυτονομία, επιτρέποντας στους χρήστες να ακούν μουσική έως και 30 ώρες όταν η λειτουργία του τηλεφώνου είναι απενεργοποιημένη.

Ακούγοντας μουσική στο W550 με τα ακουστικά, σημαίνει ότι δεν χάνετε ούτε μια κλήση καθώς η μουσική σταματά αυτόματα όταν έχετε εισερχόμενη κλήση, επιτρέποντάς σας να δεχτείτε την κλήση πριν επιστρέψετε στο τραγούδι που ακούγατε. To W550 με ένα πλήκτρο σας επιτρέπει άμεση πρόσβαση στο Walkman music player, ενώ η συσκευή διαθέτει και flight mode, η οποία σας επιτρέπει να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική, ακόμη και στο αεροπλάνο.

Το W550 είναι σε θέση να προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες gaming, όμοια με αυτή που προσφέρουν οι παιχνιδοκονσόλες. Μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια με την οθόνη σε οριζόντια θέση και τα πλήκτρα στα αριστερά και στα δεξιά της οθόνης για χειρισμό και με τα δύο χέρια.

Οι φανατικοί των παιχνιδιών μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία αυτή μέσω των προ-εγκατεστημένων τρισδιάστατων εκδόσεων των Worms™Forts: Το Under Siege 3D της THQ Wireless, το Extreme Air Snowboarding™ της Digital Chocolate και της νέας multiplayer έκδοσης του Midway’s Gauntlet™, που έχει αναπτύξει βάσει αδείας η TKO Software. Εάν ο χρήστης το προτιμά, μπορεί να αλλάξει από το πληκτρολόγιο την κατάσταση προβολής των παιχνιδιών από οριζόντια, σε κάθετη ή σε σχήμα L. Το W550 υποστηρίζει ακόμα παιχνίδια multiplayer peer-2-peer μέσω της τεχνολογίας Bluetooth™.

Εξοπλισμένο με κάμερα ανάλυσης 1,3 MegaPixel, το W550 σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο –με ψηφιακό ζουμ 4x για κοντινά πλάνα- που στην συνεχεία μπορείτε να τα αποθηκεύσετε ή να τα μοιραστείτε με την παρέα σας μέσω MMS ή Bluetooth, ή ακόμα και να τα μεταφέρετε με το καλώδιο USB στο PC σας.

Με τον Internet browser μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο πληροφορίες για συναυλίες, κινηματογράφο ή ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να επισκεφθείτε μηχανές αναζήτησης αλλά και να επικοινωνήσετε με webmail. Επιλέξτε μόνο τον τρόπο εμφάνισης των ιστοσελίδων που σας εξυπηρετεί: η πλήρης εμφάνιση επιτρέπει στους χρήστες να κινηθούν σε όλη τη σελίδα, ή εναλλακτικά οι πληροφορίες μπορούν να εμφανίζονται σε μια στήλη.

Ό,τι και αν προτιμήσετε το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε τη μοναδική ευκρίνεια και φωτεινότητα της οθόνης TFT 262Κ χρωμάτων, 1,8 ιντσών που διαθέτει το W550.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσωποποιήσετε το W550. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια σειρά πρόσθετων καλυμμάτων Style-Up™ που μπορούν να συνδυαστούν με wallpapers, θέματα και animations έναρξης/ τερματισμού λειτουργίας, και τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε μέσω του Fun & Downloads. Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε ποτέ με αυτό το κομψό, διασκεδαστικό κινητό τηλέφωνο.

Το W550 είναι ένα τηλέφωνο Tri-band / GPRS, και θα είναι διαθέσιμο από το τέλος Οκτωβρίου και μετά.

- W550i – έκδοση Triple Band GPRS 900/1800/1900MHz version για τις αγορές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού και του Χονγκ Κονγκ.

- W550c – έκδοση Triple Band GPRS 900/1800/1900MHz για την κεντρική Κίνα.

Επιπλέον, το κινητό τηλέφωνο W600a Walkman για την Αμερική που παρουσιάστηκε στην Νέα Υόρκη στις 13 Ιουνίου ως ένα προϊόν Tri-Band/Edge, θα αντικατασταθεί από το W600i, ένα τηλέφωνο Quad-Band/Edge (850/900/1800/1900), για παγκόσμια διάθεση. Η διάθεση του προϊόντος στην Αμερική θα ξεκινήσει στις αρχές του τέταρτου τριμήνου.

Τα χαρακτηριστικά του W550 με μια ματιά:

Απεικόνιση και μηνύματα QuickShare™

Κάμερα 1.3 MegaPixel

Οριζόντια χρήση για την κάμερα

Ψηφιακό ζουμ 4 x

Φωτισμός εικόνας (Picture light)

Οθόνη TFT 176 x 220 pixel

Έγχρωμη οθόνη 262K

Εγγραφή βίντεο και αναπαραγωγή σε πλήρη οθόνη

SMS και MMS

Wireless village

Λογισμικό για Η/ΥAdobe picture

Διασκέδαση 2 ηχεία στέρεο

Καλύμματα Style-Up™

Ringtones PlayNow™ και δισδιάστατα παιχνίδια

Προβολή παιχνιδιών και βίντεο σε οριζόντια οθόνη

Ραδιόφωνο RDS FM

Walkman® player (MP3/AAC)

Media player (MP3/AAC)

Μνήμη 256MB

Ακουστικά στέρεο

40 πολυφωνικά ringtones

Java MIDP 2.0

Τρισδιάστατα παιχνίδια

MusicDJ™ και VideoDJ™

OMA DRM phase 1

MegaBass™

Stereo widening

Συνδεσιμότητα Triple-band 900/1800/1900 MHz

GPRS class 10

Access NetFront HTML browser

BluetoothTM και θύρα υπέρυθρων

Λογισμικό Η/Υ

Σύνδεση και καλώδιο USB

Η Sony Ericsson Mobile Communications στηριζόμενη στο συνδυασμό της κορυφαίας τεχνογνωσίας της Ericsson στις τηλεπικοινωνίες και της μακράς εμπειρίας της Sony στον τομέα των ηλεκτρονικών και καταναλωτικών προϊόντων, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της την 1η Οκτωβρίου 2001. Εδρεύοντας στο Λονδίνο, η νέα εταιρεία ανέλαβε, σε παγκόσμιο επίπεδο, την έρευνα, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη κινητών τηλεφώνων και multimedia προϊόντων επικοινωνίας, καθώς, επίσης, και το marketing, τις πωλήσεις, τη διανομή και την εξυπηρέτηση πελατών. Ως αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας της Sony Ericsson στην αγορά της Ελλάδας και της εν γένει ηγετικής της παρουσίας στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, η εταιρεία αποκτά από 01/02/05 άμεση παρουσία στη χώρα μας με την σύσταση της Sony Ericsson Hellas. Η νέα εταιρεία, με έδρα την Αθήνα, είναι επίσης, υπεύθυνη για τη διακίνηση και προώθηση των προϊόντων Sony Ericsson εκτός από την Ελλάδα για την Κύπρο και τα Βαλκάνια.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top