Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Lexmark Z735, Lexmark Χ2350

Τεχνολογία » Hardware - 04/10/2005

H Infolex, αντιπρόσωπος της εταιρείας Lexmark International Inc. στην Ελλάδα, ανακοινώνει στην Ελληνική αγορά μία νέα σειρά εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων Lexmark και υπόσχεται στους πελάτες της ότι ποτέ η εκτύπωση δεν ήταν πιο εύκολη και απλή.

Συγκεκριμένα, ο εκτυπωτής Lexmark Z735 και το πολυμηχάνημα Lexmark Χ2350 απευθύνονται σε όσους ζητούν ευκολία και οικονομία, χωρίς συμβιβασμό στην ταχύτητα και στην ποιότητα εκτύπωσης. Η Lexmark, αξιοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία, εφοδιάζει τα μοντέλα αυτά με μία μόνο κεφαλή εκτύπωσης, πετυχαίνοντας κορυφαία αποτελέσματα και μειώνοντας 50% το κόστος χρήσης. Το cartridge No 1 προσφέρει μοναδική ποιότητα σε μαύρες εκτυπώσεις και ζωντανά χρώματα στις φωτογραφικές εκτυπώσεις, με ανάλυση 4.800x1200 dpi. Έτσι, οι χρήστες ξεχνούν για πάντα τους αμέτρητους κωδικούς αναλωσίμων και τα υψηλά κόστη εκτύπωσης. Με ένα μόνο μελάνι για αντικατάσταση, εγκατάσταση του νέου με το πάτημα ενός κουμπιού και εξαιρετικά φιλικό για το χρήστη μενού, τα δύο νέα μοντέλα συνδυάζουν ευκολία, υψηλή ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία στη χρήση. Τέλος, ο λιτός σχεδιασμός, το λευκό χρώμα και το ιδιαίτερα μικρό μέγεθος καθιστούν τον εκτυπωτή Lexmark Z735 και το πολυμηχάνημα Lexmark Χ2350 ιδανικά για κάθε χώρο.

Παράλληλα, η Infolex παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση, after-sales service. Συγκεκριμένα, όλοι οι inkjet εκτυπωτές και πολυμηχανήματα Lexmark συνοδεύονται από 1 χρόνο εγγύηση, μέγιστο χρόνο επισκευής ή αντικατάστασης 24 ώρες στο service της εταιρείας και δωρεάν επιστροφή σε όλη την Ελλάδα, εκτός Αττικής.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top