Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η Fujitsu Siemens Computers ανακοινώνει συνεργασία με την Info-Quest

Ειδήσεις - 04/10/2005

Η Fujitsu Siemens Computers η κορυφαία εταιρία πληροφορικής στην Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα υπογραφή στρατηγικής συνεργασίας όσον αφορά τη διανομή των προϊόντων της από την εταιρία Info-Quest, μία από τις σημαντικότερες Ελληνικές εταιρίες στο χώρο της πληροφορικής. Η συμφωνία αυτή, θα είναι αόριστης διάρκειας και έχει άμεση εφαρμογή.

Η νέα αυτή συνεργασία στοχεύει στη διεύρυνση της διανομής των προϊόντων της Fujitsu Siemens Computers στην ελληνική αγορά, προσφέροντας όλο το φάσμα των προϊόντων της εταιρίας τόσο σε επίπεδο των καταναλωτικών σειρών όσο και των επαγγελματικών συστημάτων Η/Υ και server καθώς και περιφερειακών αξεσουάρ και υπηρεσιών.

«Οι πελάτες μας αναζητούν προϊόντα και λύσεις που να τους διευκολύνουν και να βελτιώνουν την παραγωγικότητα της εργασίας τους, είτε είναι επιχειρήσεις, ή ιδιώτες καταναλωτές. Η υπογραφή της συμφωνίας με την Info-Quest αποτελεί τμήμα της αναπτυξιακής στρατηγικής με στόχο τη διεύρυνση του καναλιού διανομής μας και όχημα συνεργασίες με σημαντικούς «παίκτες» της αγοράς πληροφορικής” δήλωσε η κα Χριστίνα Καραβατά, Marketing & Communications Manager της Fujitsu Siemens Computers για Ελλάδα, Κύπρο & Ισραήλ. "Αναζητήσαμε στην αγορά πληροφορικής έναν ισχυρό συνεργάτη που θα τονώσει την προώθηση των προϊόντων και των λύσεών μας στην Ελληνική αγορά».

O κ. Κωνσταντίνος Δελήγιαννης, Εμπορικός Διευθυντής Τομέα Διανομής της Info-Quest δήλωσε για τη συνεργασία: «Η Info-Quest συνεργάζεται με τους σημαντικότερους κατασκευαστές προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών και διαθέτει το εκτενέστερο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα, δίνοντας σε κάθε ελληνική επιχείρηση και καταναλωτή τη δυνατότητα να επιλέξει από μία ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία προϊόντων και λύσεων εκείνα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις του. Η συνεργασία μας με τη Fujitsu Siemens Computers, είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα δώσει στους πελάτες μας πρόσβαση στις πρωτοποριακές τεχνολογίες ενός από τους σημαντικότερους, κατασκευαστές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας».

Η Fujitsu Siemens Computers είναι η πρωτοπόρος Ευρωπαϊκή εταιρία Πληροφορικής με προϊόντα, υπηρεσείς και λύσεις που βασίζονται στις στρατηγικές αρχές που περιγράφονται με τις έννοιες “Mobility” και “Business Critical Computing”. Με μία γκάμα που κυμαίνεται από υπολογιστές χειρός σε επιτραπέζιους υπολογιστές μέχρι και ολοκληρωμένες λύσεις υποδομής πληροφορικής για μεγάλες επιχειρήσεις, η εταιρία δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική. Μέλος ενός παγκόσμιου οργανισμού, η Fujitsu Siemens Computers αξιοποιεί τη δυναμική την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα των μητρικών της εταιριών Fujitsu Limited και Siemens AG για να καλύψει ανάγκες μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και καταναλωτών. Για περισσότερες πληροφορίες για τη Fujitsu Siemens Computers, απευθυνθείτε στο: www.fujitsu-siemens.com


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top