Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέο προσιτό Bluetooth ακουστικό, ιδανικό για καθημερινή χρήση

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 11/10/2005

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του νέου ακουστικού HBH-PV700 με τεχνολογία Bluetooth™, μια λύση handsfree για τον καθημερινό χρήστη. Το νέο headset προσφέρει διάρκεια ομιλίας 5 ωρών και διάρκεια αναμονής 150 ωρών, θαυμάσια ποιότητα ήχου και ρυθμιζόμενο στήριγμα για άνετη χρήση καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το HBH-PV700 είναι ένα ελκυστικό ακουστικό με εξαιρετικά προσιτή τιμή, το οποίο υποστηρίζει όλες τις προηγμένες φωνητικές δυνατότητες των τηλεφώνων της Sony Ericsson με τεχνολογία Bluetooth™. Διαθέτει δυνατότητα φωνητικής κλήσης μέχρι 50 επαφών, επιτρέποντας στο χρήστη να απαντά ή να απορρίπτει κλήσεις μέσω φωνητικών εντολών, καθώς και να αλλάζει το προφίλ ή να ενεργοποιεί την λειτουργία ηχογράφησης στο τηλέφωνο. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα κομψό περίβλημα σε συνδυασμό λευκού και ανοικτού πράσινου, φέρνοντας μια πινελιά χρώματος στην αγορά των ακουστικών για κινητά τηλέφωνα.

Ο κ. Pavel Zentrich, Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson Ελλάδος λέει: «Το πιο πρόσφατο μέλος της σειράς ακουστικών Bluetooth™ προσφέρει την εγγύηση της τεχνολογίας της Sony Ericsson μέσα σε μια συσκευή με μοναδικό σχεδιασμό και ζωντανά χρώματα. Με εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, το HBH-PV700 είναι ένα καταπληκτικό headset για όλους όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την ασύρματη διαχείριση κλήσεων».

Το headset HBH-PV700 διαθέτει τη νέα θύρα γρήγορης επικοινωνίας , και θα κυκλοφορήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Η Sony Ericsson, η πρώτη εταιρία που κυκλοφόρησε εμπορικό ακουστικό με τεχνολογία Bluetooth™, συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ασύρματης τεχνολογίας. Το HBH-PV700 οφείλει την ύπαρξή του σε αρκετά χρόνια έρευνας και αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην ευρεία γκάμα ακουστικών με τεχνολογία Bluetooth™ από τη Sony Ericsson.

Περιγραφή

Ακουστικό με τεχνολογία Bluetooth™

Περιεχόμενα πακέτου

Ακουστικό HBH-PV700 με τεχνολογία Bluetooth™

Φορτιστής CST-61

Λουράκι (strap)

Οδηγίες χρήσης

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 74 mm/2,91 ίντσες

Βάρος: 23 γραμμάρια/0,81 oz.

Εμβέλεια: Μέχρι 10 μέτρα από το τηλέφωνό σας

Χρώμα: Λευκό/Ανοικτό πράσινο

Διάρκεια ομιλίας: Μέχρι 5 ώρες

Διάρκεια αναμονής: Μέχρι 150 ώρες

Προφίλ: Bluetooth™ Headset ή Handsfree

Συμβατότητα με κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson ή άλλων εταιριών

που χρησιμοποιούν τεχνολογία Bluetooth™


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top