Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η COSMOTE προκηρύσσει Υποτροφίες για πτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 17/10/2005

Η COSMOTE προκηρύσσει για τέταρτη συνεχή χρονιά τις ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ COSMOTE για πτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα, που απονέμονται σε πρωτοετείς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, για την ενίσχυση των σπουδών τους.

Οι ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ COSMOTE, ύψους δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ η καθεμία, απονέμονται σε πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών ΑΕΙ όλων των κλάδων που προέρχονται από δέκα νομούς της ελληνικής περιφέρειας και κυρίως, από τις ακριτικές και τις οικονομικά ασθενέστερες περιοχές της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2005-2006, το πρόγραμμα Υποτροφιών της COSMOTE αφορά στους νομούς Αχαΐας, Εύβοιας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Ξάνθης, Πιερίας και Χίου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος των Υποτροφιών, η COSMOTE απονέμει και φέτος Τιμητικές Διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ η καθεμία, σε υποψηφίους που διακρίθηκαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις και δεν ανακηρύχθηκαν Υπότροφοι.

Ως προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων και των σχετικών δικαιολογητικών από τους υποψηφίους έχει ορισθεί η 21/10/2005. H απονομή των Υποτροφιών και των Τιμητικών Διακρίσεων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση της εταιρίας μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων.

Μέσα από το θεσμό των Υποτροφιών, ο οποίος εντάσσεται στο πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, «Συμμετοχή», η COSMOTE εδραιώνει την πίστη της στην Παιδεία ως κινητήρια δύναμη προόδου και κάνει πράξη τη δέσμευσή της να συμβάλλει ουσιαστικά σε ένα δημιουργικό αύριο για τους νέους καθώς και σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για την ακριτική Ελλάδα.

Επισημαίνεται ότι από το 2002, οπότε ξεκίνησε το πρόγραμμα ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ COSMOTE, η εταιρία έχει απονείμει 30 Υποτροφίες και 52 Τιμητικές Διακρίσεις, συνολικής αξίας 412.000 ευρώ, σε φοιτητές από 28 διαφορετικούς νομούς της χώρας. Η θερμή ανταπόκριση των νέων -όπως καταδεικνύουν οι διαρκώς αυξανόμενες αιτήσεις συμμετοχής- αλλά και η εξαιρετική πορεία των Υποτρόφων της εταιρίας, αποτελούν σαφή απόδειξη της επιτυχίας του προγράμματος και παράλληλα, ανοίγουν το δρόμο για την περαιτέρω ανάπτυξή του στο μέλλον.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top