Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Σύστημα ηχείων υψηλής απόδοσης στα κινητά τηλέφωνα Walkman

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 18/10/2005

Οι εταιρίες Sony Corporation και Sony Ericsson ανακοίνωσαν σήμερα ένα νέο σύστημα ηχείων το οποίο επιτρέπει στους κατόχους κινητών τηλεφώνων Walkman της Sony Ericsson να απολαμβάνουν τη μουσική που βρίσκεται αποθηκευμένη στο κινητό τους με ποιότητα Hi-Fi. Το Home Audio System MDS-70 είναι μια απλή βάση τηλεφώνου η οποία συνδέεται με ένα σύστημα ηχείων υψηλής απόδοσης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το τηλέφωνο στη βάση, να πατήσετε το κουμπί Play και να απολαύσετε τον ολοκληρωμένο και πλούσιο ήχο, συνώνυμο με τα προϊόντα home Hi-Fi της Sony.

«Καθώς δημιουργείτε την αγαπημένη σας μουσική συλλογή στο κινητό σας τηλέφωνο Walkman, τώρα μπορείτε να την απολαμβάνετε με ήχο υψηλής ποιότητας στο σπίτι ή τη δουλειά», αναφέρει ο κ. Pavel Zentrich, Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson Ελλάδος «Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε αρχεία ή να δημιουργείτε αντίγραφα των συλλογών σας. Η απόδοση του ήχου είναι ακριβώς αυτή που θα περιμένατε από ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα Hi-Fi, γιατί η τεχνολογία Sony που διαθέτει η συσκευή έχει τη δύναμη να προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα ήχου μέσα από ένα πολύ μικρό σύστημα».

Η υψηλή ποιότητα ήχου που προσφέρει το Home Audio System MDS-70 επιτυγχάνεται χάρη στην τεχνολογία ψηφιακού ήχου Sony S-Master, η οποία ενσωματώνεται σε όλα τα προϊόντα της Sony, από τα οικιακά συστήματα Hi-Fi και τα συστήματα home cinema μέχρι τα συστήματα αυτοκινήτου και τους υπολογιστές Vaio. Η τεχνολογία S-Master προσδίδει σε αυτά τα προϊόντα, ακόμα και στα μικρότερα συστήματα micro-Hi-Fi, μια απροσδόκητα ολοκληρωμένη, πλούσια ποιότητα ήχου, μοναδική για τη Sony.

Ο κομψός, μοντέρνος σχεδιασμός και η ευκολία χρήσης κάνουν το Home Audio System MDS-70 ιδιαίτερα ελκυστικό για κάθε σπίτι ή για το περιβάλλον εργασίας. Μπορείτε να ελέγξετε την αναπαραγωγή της μουσικής από το κινητό σας τηλέφωνο ή από το τηλεχειριστήριο μέσω υπερύθρων, ενώ το τηλέφωνο φορτίζει όσο βρίσκεται τοποθετημένο στη βάση. Μπορείτε να ακούτε μουσική από το τηλέφωνο όσο βρίσκεστε σε κίνηση, ενώ φθάνοντας στον προορισμό σας και τοποθετώντας το κινητό σας τηλέφωνο στη βάση μπορείτε να απολαύσετε την ίδια μουσική, γνωρίζοντας ότι το τηλέφωνο ταυτόχρονα θα φορτίζεται, μέχρι τη στιγμή που θα αναχωρήσετε ξανά.

Το Home Audio System MDS-70 αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για την εξελισσόμενη σειρά τηλεφώνων Walkman της Sony Ericsson, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου μοντέλου με τεχνολογία UMTS, του W900, η κυκλοφορία του οποίου ανακοινώνεται επίσης σήμερα. Η βάση των ηχείων θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο από το πρώτο τρίμηνο του 2006 από την Sony Ericsson (Σύστημα Home Audio MDS-70) και την Sony (Βάση Audio CPA-001) και θα διατεθεί από τα καταστήματα πώλησης καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων πώλησης ειδών κινητής τηλεφωνίας.

Σύστημα Home Audio System MDS-70 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η κεντρική μονάδα περιλαμβάνει:

Ενισχυτή και ηχεία (δεξιό/αριστερό)

Χαρακτηριστικά:

Συνολική ισχύς RMS 25W (5W x 2 κανάλια + 15W)

Ψηφιακός ενισχυτής S-Master 2.1 καναλιών

Ηχεία με μαγνήτες νεοδυμίου

Θωράκιση

Λειτουργία Surround μέσω Επεξεργαστή Ψηφιακού Σήματος (DSP)

Έλεγχος μπάσων / πρίμων

1x υποδοχή Line In

Τηλεχειριστήριο


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top