Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Απεριόριστα SMS Δωρεάν για όλους τους χρήστες Free Internet

Τεχνολογία » Internet και ISPs - 19/10/2005

Η Tellas εμπλουτίζει την υπηρεσία "Free Internet by Tellas" και προσφέρει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να αποστέλλουν on-line ΔΩΡΕΑΝ SMS προς όλα τα Ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και καθ’ όλη τη διάρκεια σύνδεσής τους στο internet, μέσω της υπηρεσίας Free Internet.

Επιπλέον, οι χρήστες του `Free Internet by Tellas` έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν μέσω του www.free-internet.gr ή μέσω του site www.tellas.gr και να ενημερώνονται σχετικά με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων αλλά και να κατεβάζουν δημιουργικές και πρωτότυπες κάρτες και screensavers με ήρωες τα μυρμήγκια της Tellas, το γνωστό μουσικό jingle της ομώνυμης διαφημιστικής καμπάνιας, καθώς και δημοφιλή διαφημιστικά spot της Tellas.

Η υπηρεσία ` Free Internet by Tellas`, που παρέχει ελεύθερη πρόσβαση στο Internet χωρίς περιορισμούς, συμβόλαια, προπληρωμή ή αγορά καρτών, τώρα όχι μόνο εξελίσσεται σε ένα πολύτιμο εργαλείο για εύκολη και ελεύθερη πρόσβαση, αλλά γίνεται πιο απλή και εύκολη, ακόμη και για τους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία σύνδεσης στο Internet. Συγκεκριμένα, η Tellas δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του `Free Internet by Tellas` να επισκεφθούν το www.free-internet.gr , να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν τη δωρεάν εφαρμογή Internet που επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση του υπολογιστή τους στις παραμέτρους του Free Internet, γρήγορα και εύκολα, χωρίς αριθμούς, όνομα χρήστη ή κωδικό! Το μόνο που απαιτείται είναι ένας υπολογιστής με modem και μία τηλεφωνική γραμμή (PSTN ή ISDN).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Tellas αποτελεί τον πρώτο ISP που εισήγαγε στην ελληνική αγορά την πρωτοποριακή έννοια της ‘ελεύθερης πρόσβασης’, η οποία έφερε το Internet πιο κοντά στο Ελληνικό κοινό, καθιστώντας το διαθέσιμο σε όλους. Η υπηρεσία της Tellas παρουσιάστηκε το 2003 και η επιτυχία της επιβεβαίωσε την ανάγκη για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση, που ήδη υπήρχε ανάμεσα στους χρήστες του Internet.

Υπενθυμίζεται ότι η σύνδεση στο Internet με την υπηρεσία `Free Internet by Tellas` κοστίζει όσο μία αστική κλήση, από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν πραγματοποιείται η κλήση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για άμεση πρόσβαση στο `Free Internet by Tellas`, οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν το δικτυακό τόπο του Free Internet www.free-internet.gr ή την ιστοσελίδα της Tellas www.tellas.gr .


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top