Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Συμφωνία συνεργασίας ALPHA COPY - F-Secure

Ειδήσεις - 19/10/2005

H Alpha Copy προέβη σε συνεργασία με την F-Secure για την διανομή του πρώτου προγράμματος προστασίας κινητών τηλεφώνων από ιούς σε συσκευασία πώλησης στην Ελληνική αγορά. Η Alpha Copy έχει εδραιωθεί στο χώρο των τηλεπικοινωνιών στην Ελληνική αγορά. Μέλημα και των δύο εταιριών είναι να εισάγουν στην Ελληνική αγορά το πρόγραμμα προστασίας των κινητών τηλεφώνων από ιούς σε συσκευασία πώλησης. Μέχρι σήμερα έχουν ήδη αναφερθεί στην F-Secure ιοί κινητών τηλεφώνων σε περισσότερες από 30 χώρες.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με την F-Secure, μια από τις μεγαλύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο της προστασίας κατά των ιών. Η Alpha Copy αναπτύσσει τις δραστηριότητές της συνεχώς και είναι η πρώτη εταιρεία που εισάγει τέτοιες εξειδικευμένες υπηρεσίες στα Βαλκάνια και στην Κύπρο. Είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε προστασία σε όλα τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας από ιούς, προστατεύοντας τους Έλληνες καταναλωτές. Αυτή η πρόβλεψη είχε ήδη σχεδιαστεί από την Alpha Copy που τώρα προχωρά στην υλοποίηση της, μιας και προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας» σχολιάζει ο κύριος Σ. Ι. Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της Alpha Copy.

Μιλώντας για την συνεργασία ο Samu Kontinnen, Regional Manager στην F-Secure είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προστασίας κινητών τηλεφώνων από ιούς σε συσκευασία πώλησης και που είμαστε οι πρώτοι στην Ελληνική αγορά. Αυτή η συνεργασία με έναν από τους ηγετικούς διανομείς κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα, την Alpha Copy, μας παρέχει την δυνατότητα να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην τοπική αγορά και να συνεργαστούμε με τα κυριότερα καταστήματα κινητών τηλεφώνων. Όπως αυξάνεται ο αριθμός των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, έτσι αυξάνεται και η ανάγκη για συχνούς ελέγχους και προστασία αυτών. Ο αριθμός των γνωστών ιών σήμερα είναι ήδη πάνω από 70 και νέοι ιοί ανακαλύπτονται κάθε εβδομάδα. Το προϊόν της F-Secure για προστασία από ιούς είναι κατάλληλο τόσο για τους τελικούς καταναλωτές όσο και για τις επιχειρήσεις και αποτελεί την φυσική εξέλιξη στην ήδη εκτεταμένη σειρά των προϊόντων κατά των ιών για workstations και servers.»


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top