Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Πρόγραμμα κατά των μη αυθεντικών προϊόντων Nokia στην Ελλάδα

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 29/10/2005

Η Nokia ενισχύει την συνεργασία της με τα τελωνεία και λοιπές αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα έτσι ώστε να γίνει εκκαθάριση των μη αυθεντικών προϊόντων. Στόχος της Nokia είναι η προστασία των καταναλωτών και η διατήρηση της εμπιστοσύνης τους τόσο στο όνομα της Nokia όσο και στην ποιότητα των προϊόντων Nokia. Πρόσφατα, η Ελληνική Αστυνομία προέβη σε αιφνίδιο έλεγχο σε τοπικούς εμπόρους χονδρικής μη αυθεντικών παρελκομένων, κατά τον οποίο βρέθηκαν δεκάδες χιλιάδες μη αυθεντικά προϊόντα.

Είναι στην αντίληψη της Nokia ότι κάποιοι κατασκευαστές και οι διανομείς τους είτε εμπορεύονται μη αυθεντικά παρελκόμενα, είτε συσκευάζουν τα μη γνήσια παρελκόμενα σε εμπορικά πακέτα, που είναι παρόμοια στο σχεδιασμό με τα γνήσια προϊόντα Nokia. Και τα δύο αυτά γεγονότα είναι παράνομα. Τα μη αυθεντικά παρελκόμενα μπορεί να είναι επικίνδυνα για τον καταναλωτή, τόσο επειδή είναι κατώτερης ποιότητας και απόδοσης όσο και επειδή μπορούν να προκαλέσουν πιθανή βλάβη στον εξοπλισμό του κινητού τηλεφώνου.

Το πρόβλημα των μη αυθεντικών προϊόντων είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και η Nokia έχει δεσμευτεί να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατεύσει τους καταναλωτές της παγκοσμίως. Η Nokia θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση στην Ελλάδα και δεν θα διστάσει εάν χρειαστεί να λάβει ξανά δράση.

Η Nokia συμβουλεύει τους καταναλωτές των προϊόντων Nokia να είναι πολύ προσεκτικοί απέναντι στα προϊόντα που πωλούνται και που δεν πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές της Nokia και ειδικότερα απέναντι στα προϊόντα που αν και φέρουν τα σήματα κατατεθέντα της Nokia, στην πραγματικότητα αποτελούν αντίγραφα κατώτερης ποιότητας. Συμβουλεύουμε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρόβλημα να επικοινωνήσει μαζί μας, σε περίπτωση που επιθυμεί να αναφέρει κάποιο περιστατικό ή να ζητήσει περαιτέρω πληροφορίες.

NOKIA
Φραγκούδη 5
Καλλιθέα
176 71
Τηλ. +30 210 9203 700
info@alphacopy.gr


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top