Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Tellas: Πρώτη στην Εξυπηρέτηση Πελατών στον Χώρο των Τηλεπικοινωνιών

Ειδήσεις - 29/10/2005

Tο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Tellas 13800 διακρίθηκε ως το καλύτερο στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών, ενώ συγχρόνως, κέρδισε την 3η θέση για την ποιότητα Εξυπηρέτησης που προσφέρει, ανάμεσα σε όλα τα κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στο CRM της Tellas απονεμήθηκε το βραβείο «Bronze Teleperformance CRM Grand Prix 2005» στην κατηγορία «Μεγάλα Τηλεφωνικά Κέντρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη βράβευση που αποσπά το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Tellas μέσα στα 2,5 χρόνια λειτουργίας του. Η αποτελεσματικότητα και η επιτυχία του στην εξυπηρέτηση και ενημέρωση των καταναλωτών, καθώς και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Τele-sales, έχει ήδη αναγνωρισθεί, αφού απέσπασε ακόμη ένα βραβείο «Teleperformance CRM Grand Prix» το 2004.

Ο διαγωνισμός «CRM Grand Prix 2005», που αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς στη διαχείριση πελατών από απόσταση και την ανάδειξη των κορυφαίων παρόχων εξυπηρέτησης πελατών, διεξάγεται ταυτόχρονα μία φορά το χρόνο σε 31 χώρες παγκοσμίως. Στην Ελλάδα διοργανώνεται από την «Teleperformance Hellas» και φέτος η επίσημη τελετή απονομής βραβείων έγινε στις 21 Οκτωβρίου 2005 στο ξενοδοχείο Ledra Marriott στην Αθήνα.

Οι υποψήφιες εταιρίες συμμετείχαν σε έρευνα, απαντώντας σε σειρά τηλεφωνημάτων και e-mails χωρίς να γνωρίζουν ότι αξιολογούνταν (mystery calls).


Έγινε χρήση πολλαπλών σεναρίων με στόχο την αξιολόγηση κάθε φορά του επιπέδου ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας, με βάση έναν αριθμό συγκεκριμένων κριτηρίων: την ταχύτητα απάντησης κάθε αιτήματος, την ποιότητα χαιρετισμού, το επίπεδο της προβαλλόμενης γνώσης του προϊόντος / υπηρεσίας, την ικανότητα ακρόασης και αποτελεσματικής απάντησης, καθώς και τη συνολική αντιμετώπιση των πελατών.

Για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Tellas 13800
Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Tellas 13800 λειτουργεί από την πρώτη ημέρα δραστηριοποίησης της εταιρίας και απευθύνεται σε όλους τους πελάτες και καταναλωτές. Αποτελεί βασικό συντελεστή επιτυχίας για την Tellas εξαιτίας του άρτια εκπαιδευμένου και ικανού προσωπικού, που έχει επιλεγεί προσεκτικά, με στόχο την ικανοποίηση πελατών και την παροχή εξολοκλήρου εξειδικευμένων υπηρεσιών. Στην πραγματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας, κατάφερε όχι μόνο να εξυπηρετεί και να ενημερώνει τους καταναλωτές, αλλά και να διακριθεί με τa βραβεία «Silver Teleperformance CRM Grand Prix 2004» και  «Bronze Teleperformance CRM Grand Prix 2005».

Για την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών
Η Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών 800 500 0500 αποτελεί μία εξειδικευμένη υπηρεσία, που παρέχεται από την Tellas και απευθύνεται στους εταιρικούς πελάτες της, που έχουν επιλέξει υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας ή Internet για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις (άνω των 3 γραμμών). Η Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2004 και  εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής της Tellas για ενίσχυση των υπηρεσιών της προς τους εταιρικούς πελάτες.

Για την Tellas
H Tellas Α.Ε. ανήκει 100% στην `Wind – PPC Holding N.V.` στην οποία συμμετέχουν η `ΔΕΗ Τηλεπικοινωνίες ΑΕ` με ποσοστό 50% (μείον 1 μετοχή ) και η `Wind Telecomunicazioni SpA` με ποσοστό 50% (συν 1 μετοχή). Η Tellas παρέχει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην ελληνική αγορά, όπως Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας, Υπηρεσίες Πρόσβασης Internet καθώς και Ευρυζωνικές Υπηρεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας www.tellas.gr


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top