Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Lexmark C920: Έγχρωμη Δύναμη χωρίς όρια

Τεχνολογία » Hardware - 29/10/2005

H Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Lexmark International Inc. στην Ελλάδα, ανακοινώνει στην Ελληνική αγορά το νέο κορυφαίο Α3 έγχρωμο laser εκτυπωτή Lexmark C920.

Ο Lexmark C920 επιτυγχάνει κορυφαίες ποιοτικά έγχρωμες εκτυπώσεις χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση και αποτελεί ιδανική λύση για εργασιακά περιβάλλοντα αυξημένων απαιτήσεων. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ανεπανάληπτη ταχύτητα, 36 ασπρόμαυρες και 32 έγχρωμες σελίδες Α4 το λεπτό, ενώ ο πανίσχυρος επεξεργαστής του 1 GHz περιορίζει το χρόνο εκτύπωσης πρώτης σελίδας σε 9,5 και 13,5 δευτερόλεπτα αντίστοιχα. Ο Lexmark C920 μπορεί να εκτυπώνει έως και 200,000 σελίδες το μήνα, εξασφαλίζοντας παράλληλα πραγματική οικονομία, κυρίως χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία εξοικονόμησης μελάνης (Color Care Technology TM) που διαθέτει, αλλά και στα εγκατεστημένα εργαλεία πλήρους ελέγχου των έγχρωμων εκτυπώσεων από εξουσιοδοτημένους μόνο χρήστες (φραγή έγχρωμων εκτυπώσεων, φραγή χρηστών, υπολογιστής κάλυψης, proof then print κ.α.).

Επιπλέον, ο Lexmark C920 παράγει έγγραφα μοναδικής πιστότητας σε κάθε τύπο και διάσταση εντύπου (Α4, Α3, διαφάνειες και banners έως 1,2 μ.) Το αυξημένο επίπεδο εμπιστευτικότητας εργασιών που διαθέτει τον καθιστά ιδανικό για την εκτύπωση ευαίσθητων εγγράφων. Συγκεκριμένα ο χρήστης μπορεί να «κλειδώσει» τις εκτυπώσεις του εισάγοντας προσωπικό κωδικό, να περιορίσει την πρόσβαση ή να αξιοποιήσει το «expiration time» πρόγραμμα του εκτυπωτή.

Σχεδιαστικά, ο Lexmark C920 διαθέτει στην μπροστινή του όψη έναν εύχρηστο και πλήρως λειτουργικό πίνακα ελέγχου με μεγάλα πλήκτρα και εύκολη πλοήγηση στο μενού. Ξεχωρίζει η μεγάλη LCD οθόνη 4 γραμμών και η θύρα USB για εύκολη και γρήγορη εκτύπωση αρχείων PDF χωρίς Η/Υ.

Τέλος, ο Lexmark C920 ξεχωρίζει και για τη μεγάλη χωρητικότητα εισόδου χαρτιού (5300 φύλλα μέγιστη στην πλήρη έκδοσή του) και εξόδου (1650 φύλλα μέγιστη στην πλήρη έκδοσή του) καθώς και τη μεγάλη ευελιξία αναβάθμισης της βασικής έκδοσης. Συγκεκριμένα, το μοντέλο διατίθεται επίσης στις εξής εκδόσεις: δικτυακός Lexmark C920n, δικτυακός με εκτύπωση διπλής όψης Lexmark C920dn και με πρόσθετο τροφοδότη χαρτιού Lexmark C920dtn. Προαιρετικά, διατίθεται finisher για επιπλέον χωρητικότητα εξόδου 1100 σελίδων, δυνατότητα τρυπήματος και συρραφής εγγράφων.

Ενδεικτική τιμή διάθεσης του Lexmark C920 προ ΦΠΑ: € 3,610


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top