Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

PC Clinic: «Ένας γιατρός για τον υπολογιστή σας» από την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ!

Τεχνολογία » Software - 05/11/2005

Στα πλαίσια του εορτασμού των 55 χρόνων λειτουργίας της, η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ παρουσιάζει την πρώτη από τις πέντε μοναδικές καινοτομίες που υποσχέθηκε να αποκαλύψει στο κοινό στις ερχόμενες 5 εβδομάδες. Πρόκειται για τη νέα υπηρεσία PC Clinic, που η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών παρέχει αποκλειστικά στα καταστήματά της με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές μία ολοκληρωμένη και ποιοτική φροντίδα του Η/Υ τους.

Το PC Clinic είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών γύρω από τους υπολογιστές. Περιλαμβάνει τα εξής:

- Εγκατάσταση του Η/Υ (PC Ready): Άμεσα και γρήγορα!

- Αναβάθμιση μερών Η/Υ (PC Upgrade): Ανεβάστε την απόδοση του Η/Υ σας!

- Εγκατάσταση λογισμικού (Software Installation): Οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα!

- Εγκατάσταση περιφερειακών (Peripheral Installation): Ενισχύστε τον Η/Υ με περισσότερα περιφεριακά!

- Σύνδεση Internet (Internet Connection): Δικτυωθείτε και επικοινωνήστε με όλους!

- Διαγνωστικό έλεγχο καλής λειτουργίας του Η/Υ (PC Hellthcheck)

- Επισκευή Η/Υ (PC Service)

- Αποκατάσταση λειτουργικού συστήματος (Software Restore)

Τα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα των καταστημάτων του Ομίλου Κωτσόβολος και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του PC Clinic εξασφαλίζουν την επιμέλεια όλων των πολύπλοκων και σύνθετων διαδικασιών εγκατάστασης και ρύθμισης του υπολογιστή.

Ο κ. Mark Rollmann, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως μέρος του Ομίλου DSG international, ο οποίος είναι ηγέτης στην αγορά υπολογιστών στην Ευρώπη, η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μία ασυναγώνιστη ποικιλία προϊόντων υπολογιστή σε πολύ χαμηλές τιμές, πολλά από τα οποία διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στα καταστήματά μας. Η μοναδική αυτή υπηρεσία PC είτε Clinic προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για τις ανάγκες κάθε χρήστη. Έτσι, είστε από αυτούς που φοβούνται τους υπολογιστές, είτε είστε ειδικοί σε αυτούς, να θυμάστε ότι ο γιατρός είναι εδώ!»

Η υπηρεσία PC Clinic ισχύει για οποιοδήποτε Η/Υ , χωρίς να απαιτείται η αγορά του από κάποιο κατάστημα του Ομίλου Κωτσόβολος.

Αν επιθυμείτε να μετατρέψετε κι εσείς τη διαδικασία εγκατάστασης, ρύθμισης και αναβάθμισης του υπολογιστή σας σε μία εύκολη και ξεκούραστη εμπειρία, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές δυνατότητες της υπηρεσίας PC Clinic.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top