Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

AEK Web, AEK TV και AEK Telephony

Ειδήσεις - 10/11/2005

Η FORTHnet ΑΕ και η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανακοίνωσαν σήμερα, σε κοινή συνέντευξη τύπου, τις νέες υπηρεσίες AEK Web, AEK TV και AEK Telephony που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους και εξασφαλίζουν μοναδικά προνόμια στους φίλαθλους και τους φίλους της Ένωσης.

ΑΕΚ Web

Πρόκειται για μια σειρά συνδρομών στο Internet σε τεχνολογίες PSTN, ISDN και ADSL, καθώς και για μια ειδική έκδοση του γνωστού πακέτου ADSL in a box.

Οι συνδρομές αυτές, προσφέρουν στους φιλάθλους της ΑΕΚ πέρα από τα προνόμια και τα χαρακτηριστικά των συνδρομών FORTHnet Internet, e-mail λογαριασμό της μορφής account@aekweb.gr, καθώς και δωρεάν συνδρομή στο AEK TV.

ΑΕΚ TV

Πρόκειται για ένα συνδρομητικό site με ειδικό περιεχόμενο, το οποίο δημιούργησε η FORTHnet ειδικά για την ΑΕΚ και αποτελεί μία πρωτοφανή εφαρμογή για τα ελληνικά αθλητικά δρώμενα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μέσα από το ΑΕΚ TV αποκτούν πρόσβαση σε περιεχόμενο που αφορά την ομάδα τους όπως: αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους παίκτες ή και τους παράγοντες μετά από τη λήξη κάθε αγώνα, αναμεταδόσεις των αγώνων 1 ώρα μετά τη λήξη τους, στιγμιότυπα από τις καλύτερες φάσεις, live μετάδοση των προπονήσεων, αρχείο φωτογραφιών με στιγμιότυπα και μεγάλες στιγμές της ομάδας κ.ά.

ΑΕΚ Telephony

Υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας που επιτρέπει στους φιλάθλους της ΑΕΚ που θα γίνουν συνδρομητές, να μπορούν να πραγματοποιούν όλες τις τηλεφωνικές τους κλήσεις με τις πλέον ανταγωνιστικές χρεώσεις της αγοράς και αυτόματα να κερδίζουν έως και 5 ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας σε κάθε λογαριασμό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής Υπηρεσιών Internet της FORTHnet, δήλωσε: «Η διάθεση των παραγόντων της ΑΕΚ να πάνε την ομάδα ακόμα πιο μπροστά και να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας για να ενισχύσουν τους δεσμούς μεταξύ των μελών της, σε συνδυασμό με τη δίψα της FORTHnet να δημιουργεί συνεχώς πρωτοποριακές υπηρεσίες, είναι η συνταγή της επιτυχίας της αψεγάδιαστης συνεργασίας μας».


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top