Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέος γραφίτης HP ColorSphere: Βελτιστοποιεί την ποιότητα laser εκτυπώσεων

Τεχνολογία » Hardware - 18/11/2005

Η HP ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων ΗΡ Laserjet Cartridge που περιέχουν τον νέο τύπου γραφίτη HP ColorSphere, ο οποίος βελτιστοποιεί την ποιότητα των έγχρωμων εκτυπώσεων laser. Ειδικότερα, ο νέος γραφίτης της ΗΡ παρέχει υψηλότερα επίπεδα γυαλιστερής υφής μέχρι 40%1 και εκτεταμένο φάσμα χρωμάτων κατά 22%2 που εγγυώνται τη φωτεινότητα και ακρίβεια των χρωμάτων. Eίναι κατάλληλος για in-house εκτυπώσεις, καθώς επιτρέπει στους επαγγελματίες χρήστες να εξασφαλίζουν εκπληκτικές εκτυπώσεις με σταθερά και φωτεινά χρώματα και με εξαιρετική φωτογραφική ποιότητα.

Αναφορικά με την σύνθεση & τις τεχνολογίες του νέου ΗΡ γραφίτη ColorSphere θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναπτύχθηκαν κάτω από αυστηρές συνθήκες δοκιμασιών.

Εν συντομία, ο νέος γραφίτης ΗΡ ColorSphere παρέχει στους επαγγελματίες χρήστες μία σειρά από πλεονεκτήματα:

Φωτεινά, ζωντανά χρώματα - γρήγορα. Xάρη στην ταχύτερη, πιο ολοκληρωμένη και ομοιόμορφη σύντηξη του γραφίτη στο χαρτί, o HP Colorsphere προσφερεί λαμπερές και φωτεινές εκτυπώσεις.

Εξαιρετική ποιότητα - ακρίβεια εκτυπώσεων. Ο επιστημονικός σχεδιασμός των μορίων του γραφίτη και η σύνθεσή του, εγγυώνται την ακριβή τοποθέτησή του και την υψηλή ποιότητα των εκτυπώσεων.

Κορυφαία απόδοση - αξιοπιστία. Ο νέος γραφίτης διαθέτει πατενταρισμένες μικροσκοπικές προσθήκες που συμβάλουν στη βελτίωση της ομοιομορφίας του μεγέθους των σφαιριδίων, της διανομής και του σχήματος τους, ώστε να διασφαλίζεται η σταθερή ποιότητα εκτύπωσης καθόλη τη διάρκεια ζωής κάθε δοχείου. Οι εκπληκτικές συνθέσεις του γραφίτη HP ColorSphere βελτιστοποιούνται για κάθε εκτυπωτή HP LaserJet και για τις συνθήκες που απαιτούνται για τη λειτουργία του. Έτσι διασφαλίζεται η αξιόπιστη απόδοση σε διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Σημιώνεται τέλος, ότι τα ΗΡ Laserjet Cartridges για τους εκτυπωτές HP Color LaserJet 3000/ 3600/ 3800/ 4700/ 4730mfp, περιέχουν το νέο HP ColorSphere, ο οποίος έχει σχεδιαστεί ξεχωριστά για κάθε εκτυπωτή, προκειμένου να εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα των εκτυπώσεων.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top