Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η TELLAS κάνει το γρήγορο Internet ακόμα πιο προσιτό

Τεχνολογία » Internet και ISPs - 18/11/2005

Η Tellas ανακοινώνει την πιο ολοκληρωμένη προσφορά ΑDSL στην ελληνική αγορά, συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα με τις πλέον ανταγωνιστικές χρεώσεις. Η υπηρεσία “Tellas ADSL Internet”, η οποία συμπεριλαμβάνει το κόστος πρόσβασης στο Internet & το κόστος της γραμμής ADSL, συνοδεύεται από πλήθος επιπλέον παροχών.

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα η ταχύτητα 384Kbps παρέχεται μόνο με 29,90 €/μήνα, ενώ οι τιμές για τις ταχύτητες 512Kbps και 1 Mbps διαμορφώνονται αντίστοιχα στα 37,90 €/μήνα και 59,90 €/μήνα. (Όλες οι αναφερόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ)

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές ισχύουν για όλη τη διάρκεια της συνδρομής και χωρίς χρονικούς περιορισμούς (π.χ. τρίμηνης προπληρωμένης διάρκειας). Επομένως, ο συνδρομητής δεν καλείται να πληρώσει μεγαλύτερη χρέωση για ανανέωση της υπηρεσίας.

Επιπλέον, το ‘Tellas ADSL Internet’:

- Δεν απαιτεί προπληρωμή.

- Δεν απαιτεί ανανέωση συνδρομής με μεγαλύτερες χρεώσεις.

- Συμπεριλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ΔΩΡΕΑΝ και παραδίδεται κατ’ οίκον, χωρίς επιπλέον χρέωση, όταν ο συνδρομητής ζητήσει γραμμή ADSL από την Tellas.

- Προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση στην αμέσως μεγαλύτερη ταχύτητα Internet μετά τον πρώτο χρόνο, για όσους επιλέξουν 24μηνη συνδρομή.

Και

- Προσφέρει 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις σε κάθε λογαριασμό και για όλη τη διάρκεια συνδρομής για όσους είναι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας ‘Tellas 1738’ με Προεπιλογή Φορέα Tellas.

Πιο συγκεκριμένα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας:

- 3 e-mails με δυνατότητα πρόσβασης μέσω web, πακέτο προστασίας χρηστών με Antivirus & Antispam, web space, SMS via web, newsgroups & FTP

- Εφεδρική σύνδεση dial-up με Free Internet χωρίς συνδρομή

- Επιπλέον επιλογές: virtual disc, extra web space και στατικές διευθύνσεις IP με μικρή συνδρομή.

Οι τιμές της υπηρεσίας ‘Tellas ADSL Internet’ ισχύουν από 17 Νοεμβρίου 2005, τόσο για παλιούς όσο και για νέους συνδρομητές.

Για ενεργοποίηση ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ‘Tellas ADSL Internet’, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.tellas.gr, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 13800 (όλο το 24ωρο), ή να απευθυνθούν σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης υπηρεσιών της Tellas και τις αλυσίδες ‘Γερμανός’, ‘Multirama’ και ‘RadioShack’ σε όλη την Ελλάδα.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top