Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η MICROSOFT παρουσιάζει την Technical Beta έκδοση του Office «12»

Τεχνολογία » Software - 18/11/2005

Η Microsoft Corporation ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της technical beta έκδοσης του νέου Office system, με την κωδική ονομασία Office “12.” H technical beta είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένους πελάτες και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο και αποτελεί σημαντικό βήμα στη διαδικασία που θα καταλήξει στη γενική κυκλοφορία του προϊόντος, η οποία προγραμματίζεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2006.

Το Microsoft® Office “12” είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να συμβάλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας των σύγχρονων εργαζομένων στην κοινωνία της πληροφορίας, μέσα από ένα νέο περιβάλλον χρηστών περισσότερο προσανατολισμένο στα αποτελέσματα, εντυπωσιακά γραφικά και μηχανές δημιουργίας διαγραμμάτων, καθώς και προηγμένα εργαλεία διαχείρισης πληροφοριών και εργασιών. Επιπλέον, χάρη στις ευρύτερες επενδύσεις σε βελτιωμένη επιχειρηματική ευφυΐα, δυνατότητες συνεργασίας και διαχείρισης επιχειρηματικού περιεχομένου, στο Office “12” υπάρχουν νέες λύσεις οι οποίες θα βοηθήσουν τους πελάτες να ελέγχουν το περιεχόμενο, να ρυθμίζουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες τους, να συνεργάζονται μεταξύ τους σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών ενός οργανισμού και να λαμβάνουν αποφάσεις βασιζόμενοι σε πολύ περισσότερες πληροφορίες.

«Το “Office ‘12’ θα δημιουργήσει νέα δεδομένα για την εμπειρία των χρηστών με το Office», δήλωσε ο Chris Capossela, αντιπρόεδρος του Information Worker Product Management Group της Microsoft. «Η επόμενη έκδοση του Office είναι η πιο σημαντική εδώ και πάνω από μία δεκαετία, και περιλαμβάνει νέες τεχνολογίες σχεδιασμένες ώστε να επιτρέψουν στους σύγχρονους εργαζόμενους της κοινωνίας της πληροφορίας να έχουν καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε το λογισμικό και να δούμε την άποψη επιλεγμένων πελατών και συνεργατών μας πάνω σε τεχνικά θέματα».

Το Microsoft Office “12” θα πολλαπλασιάσει τα πλεονεκτήματα του Office 2003, το οποίο άρχισε να διατίθεται πριν από δύο χρόνια, θα παραμείνει όμως ένα ολοκληρωμένο σύνολο προγραμμάτων, servers και υπηρεσιών, σχεδιασμένων έτσι ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα, πιο γρήγορα. Περιλαμβάνει νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά σε όλες τις βασικές εφαρμογές, όπως τα Microsoft Office Word, Excel®, PowerPoint®, Outlook®, Access, InfoPath®, OneNote®, Publisher, Project and Visio®, καθώς επίσης και νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά βασισμένα σε servers, τα οποία θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της δυνατότητας των πελατών να διαχειρίζονται με επιτυχία τη δημιουργία, χρήση και ροή των πληροφοριών.

Η έκδοση beta 1 του Office “12” είναι το πρώτο βήμα πριν την κυκλοφορία μίας έκδοσης beta για το ευρύτερο κοινό την άνοιξη του 2006. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να εγγραφούν προκειμένου να ειδοποιηθούν εγκαίρως για τη διάθεσή της, στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/office/preview .

- Το Microsoft Office System είναι ένας εύκολος τρόπος που θα βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες, έτσι ώστε να έχουν θετικά αποτελέσματα στην εργασία τους. Μέσω ενός συστήματος οικείων και εύχρηστων προγραμμάτων, servers, υπηρεσιών και λύσεων, οι χρήστες μπορούν να συνδέουν ανθρώπους και επιχειρήσεις με πληροφορίες, επιχειρηματικές διαδικασίες, καθώς και μεταξύ τους, προκειμένου να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πληροφορίες αυτές.

Το Microsoft Office System αποτελείται από τις εκδόσεις 2003 των Microsoft Office, Microsoft Office SharePoint® , Portal Server 2003, Microsoft Office Project και Project Server 2003, Microsoft Exchange Server 2003, Microsoft Office Live Communications Server 2003, Microsoft Office Live Meeting 2005, Microsoft Office Communicator 2005 Microsoft Office FrontPage® 2003, Microsoft Office InfoPath 2003, Microsoft Office OneNote 2003, Microsoft Office Publisher 2003, Microsoft Office Visio 2003 και Microsoft Office Business Scorecard Manager 2005. Τεχνολογίες όπως αυτές των Microsoft Windows® SharePoint Services και Microsoft Windows Server™ 2003 βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα των προϊόντων του Microsoft Office System.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top