Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Vodafone Simply - Sagem VS3

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 18/11/2005

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία της σειράς Vodafone Simply τον περασμένο Ιούνιο, η Vodafone διευρύνει τη γκάμα κινητών τηλεφώνων Vodafone Simply με την προσθήκη του νέου Sagem VS3, μιας συσκευής που προσφέρει όλα τα οφέλη Vodafone Simply, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα ένα νέο, ελαφρύ και ελκυστικό design. To Vodafone Simply σχεδιάστηκε για εκείνους τους πελάτες που αναζητούν μια βασική υπηρεσία φωνητικών και γραπτών μηνυμάτων (SMS), με την οποία θα μπορούν να επικοινωνούν με την οικογένεια και τους φίλους τους κάθε στιγμή, με τον πιο απλό τρόπο.

Οι πρώτες συσκευές Vodafone Simply, οι οποίες κυκλοφόρησαν από τη Vodafone το Ιούνιο του 2005 (το Vodafone Simply Sagem VS1 και το Vodafone Simply Sagem VS2) επέτρεπαν στους χρήστες να εξοικειωθούν με την κινητή τηλεφωνία με τον πιο απλό τρόπο. Η εμπορική απήχηση του Vodafone Simply στην ελληνική αγορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το προϊόν γρήγορα έγινε βασική επιλογή εκείνων των συνδρομητών που επιθυμούν να έχουν μια απλή και εύχρηστη συσκευή με μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη και πλήκτρα άμεσης πρόσβασης στις σημαντικότερες λειτουργίες.

Το νέο Vodafone Simply Sagem VS3 διαθέτει όλα τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά του Vodafone Simply:

 Τρία βασικά πλήκτρα άμεσης πρόσβασης στις λειτουργίες οι οποίες χρησιμοποιούνται συχνότερα: το πλήκτρο επαφών, το πλήκτρο μηνυμάτων το οποίο ανάβει όταν υπάρχει αναπάντητη κλήση ή μήνυμα και το πλήκτρο “Αρχή” για επιστροφή στην αρχική οθόνη

 Μια ευανάγνωστη οθόνη προσφέρει εύκολη προβολή και εμφανίζει με σαφήνεια τις πιο σημαντικές πληροφορίες του τηλεφώνου: το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την ποιότητα του σήματος, την επιλεγμένη ένταση ήχου και τον αριθμό τηλεφώνου του πελάτη (εφόσον ο συνδρομητής το επιθυμεί)

 Μια προειδοποιητική λυχνία, η οποία ειδοποιεί το χρήστη ότι έχει μια αναπάντητη κλήση ή ένα νέο φωνητικό ή γραπτό μήνυμα

 Εξωτερικό πλαϊνό πλήκτρο για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου (υψηλή ένταση, κανονική ένταση, δόνηση ή αθόρυβη λειτουργία)

 Στη συσκευή είναι ενσωματωμένες χρήσιμες συμβουλές με τη μορφή animations, οι οποίες κάνουν πολύ εύκολη τη χρήση του μενού, χωρίς ο χρήστης να πρέπει να ανατρέχει στις οδηγίες χρήσης

Το Vodafone Simply προσφέρει την ευκολότερη εμπειρία χρήσης της κινητής τηλεφωνίας και επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν με τους συγγενείς και τους φίλους τους με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν τώρα με το Sagem VS3 να επιλέξουν ένα νέο μοντέλο με ελκυστικό design.

“Το Vodafone Simply δημιουργήθηκε με στόχο να καταστήσει ακόμα πιο προσβάσιμη την κινητή τηλεφωνία. Είναι το αποτέλεσμα έρευνας, η οποία διάρκεσε σχεδόν δυο χρόνια και είχε ως αντικείμενο τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας. Με το νέο μοντέλο Vodafone Simply, ελπίζουμε να κερδίσουμε και τους νεότερους συνδρομητές που αναζητούν ένα ιδιαίτερα εύκολο και απλό στη χρήση κινητό τηλέφωνο, το οποίο ταυτόχρονα θα είναι μοντέρνο και ελκυστικό”, δήλωσε ο κ. Νάσος Ζαρκαλής, Consumer Commercial Director της Vodafone.

Και για να γίνει ακόμα πιο απλή η εμπειρία Vodafone Simply, η συσκευή περιλαμβάνει διάφορα δωρεάν αξεσουάρ: ένα ακουστικό hands-free και μια ιδιαίτερα πρακτική επιτραπέζια βάση φόρτισης, για να μπορούν οι πελάτες να ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το κινητό τους τηλέφωνο.

To Vodafone Simply κοστίζει μόλις € 119 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Οι νέοι πελάτες με συμβόλαιο μπορούν να το αποκτήσουν δωρεάν με εγγραφή στα οικονομικά προγράμματα Vodafone 180, 240, 420, 500 και 720 ενώ για τους πελάτες της καρτοκινητής τηλεφωνίας κοστίζει μόλις € 119.90 (το πακέτο περιλαμβάνει και δωρεάν χρόνο ομιλίας αξίας € 32).


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top