Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Expo Athens, 18-20 Νοεμβρίου 2005

Τεχνολογία - 18/11/2005

Τα νέα gadgets ψηφιακής τεχνολογίας, νέες υπηρεσίες και προϊόντα που θα αλλάξουν τη ζωή μας τα επόμενα χρόνια, παρουσιάζονται στη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου, dte-COMDEX Greece 2005 στο Expo Athens από 18 έως 20 Νοεμβρίου, η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 11:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ.

Με το σύνθημα «Ζήσε την Τεχνολογία», η dte-COMDEX Greece 2005 υποδέχεται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών, θα διευκολύνουν τις καθημερινές μας συνήθειες και θα τελειοποιήσουν τις τεχνολογικές μας ανάγκες.

Η Έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία Premier Events Group, με την υποστήριξη της Ειδικής Γραμματείας για την Κοινωνία της Πληροφορίας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), του KOTRA (Korea Trade-Investment Promotion Agency), του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής (ΠΣΔΜΗΥ&Π).

Τα εγκαίνια της dte-COMDEX Greece 2005 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 19:30 από τον εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, κ.κ. Γεώργιο Αλογοσκούφη.

Επιπλέον, παρόντες στην τελετή των εγκαινίων θα είναι οι κ.κ.

Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου, Υπουργός Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων

Αναστάσιος Νεράτζης, Υφυπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών

Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Κων/νος Δούκας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ

Συμμετέχουσες Εταιρείες:

Περισσότερες από 80 εταιρείες συμμετέχουν στη dte-COMDEX Greece 2005 και σας περιμένουν για να σας παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα και νέες υπηρεσίες. Για πρώτη φορά φέτος, η dte-COMDEX Greece 2005 υποδέχεται περισσότερες από 10 εταιρείες από την Κορέα, στο πλαίσιο του θεσμού «Τιμώμενη Χώρα», ενώ μεταξύ των χωρών που θα εκπροσωπηθούν στην Έκθεση είναι η Ταϊβάν, η Πολωνία, η Πορτογαλία, οι Ην. Πολιτείες, το Ισραήλ κ.ά.

Αλφαβητικά, ο κατάλογος των συμμετεχουσών εταιρειών διαμορφώνεται ως εξής:

.GR IpDomain-Ip Host, ACE Forum Inc., ACE HELLAS, Achieve Development Corp., ADAOX, ADVANCED TELECOM SYSTEMS SA, AIRVITA, ALEXANDER MOORE (FRANCHISE BUSINESS), AMERICAN COMMYNITY SCHOOLS OF ATHENS, ANCO, arisvi s.a., Athens Information Technology (Intelligent home), Athens International Airport (HDTV - wireless networks - operational van), AVEO, B-LOGICA, Boussias Communications, BUSINESS INFORMATION SUPPORT, CARDISOFT, Change 2IT.com, CISCO SYSTEMS HELLAS, Color Tek International Corp., COLUMBIA TELECOM, Com Center Magazine, Communication Solutions Magazine

CONSOLE CLUB, CONSOLE CLUB, COSMOLINE, CYBERSTREAM, CYSOFT, DELL, DVD HOME THEATER, e*comm., E.C.G., EMPOWER COMPUTERS, ENCODE, EXHIBIT, Financial Box, FORTHnet, FUTURA HELLAS/LYDIA, Grecian travel, Hellas Digital, Hellmug, Hellug, ID Systems, INFINITY SYSTEM, INFOBANK-INTERLEASE-DSA, INFOCOM, INTERNATIONAL RADIO NETWORK A.E.- RADIO DEE JAY, Interspot the Internet Place (Internet café), INTRACOM, ITPIA, JABRA, Konica Film Hellas, LΕΝOVO, MAD TV, MADECO, MARAC ELECTRONICS, MEDITERRANEAN NAUTILUS, MGE UPS SYSTEMS ΕΛΛΑΣ, Micrel, MicroBase, MOTOROLA,

MOΥΣΕΙΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΟΤΕ, Ne.O Τεχνόπολις, Netwave, OKTABIT, Oriental Total System, OTE, OTEnet, PATHFINDER, PC Magazine, PlayStation 2, POLIS.NET, RED COM ANTS, Resellers Network, RND Soft, SAPPHIRE TECHNOLOGY, Seju Engineering, SMARTAXIS, SPACE HELLAS, Sport-Tickets, SQLearn, Sung Jin Techwin, T.E.E, T3, TELE-ALARM, TEL-NET/ANCO, TNT, TOYOTA, U.S. Commercial Service, UNINORTEL, VIPowER, Inc., Virtual Trip, VOICENET, Wiworld, XEROX HELLAS, ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΤΚΟSoft,Β.ΜΠΟΤΣΗ & ΣΙΑ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΙΣ, ΔΙΕΝΕΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Διεύθυνση Εκπαιδεύσεως Alpha Bank, Διεύθυνση Τεχν. Εφαρμογών, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, Εκδόσεις ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Ελληνικό Δίκτυο εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης –Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ΕΠΑΦΟΣ, ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, Κοινωνία της Πληροφορίας αε, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας & Ψηφιακών Συστημάτων, Εργαστήριο Προηγμένων Τεχνολογιών Μάθησης & Πολιτισμού (CoSy-LLab), Περιοδικό "Γραφίστας", ΠΡΕΣΒΕΙΑ της Αλβανίας, ΣΑΤΠΕ, ΣΕΠΕ, Τεχνικές Επαγγελματικές Σχολές ΔΕΛΤΑ, Υπουργείο Παιδείας-Γραφείο της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Χορηγοί:

Σημαντική είναι η συμβολή των Χορηγών της Έκθεσης. Η dte-Comdex Greece 2005 υποστηρίζεται από τις εταιρείες OTE, OTEnet, Lenovo και Oktabit.

Θεματικές Ενότητες:

Η dte-COMDEX Greece πλαισιώνεται φέτος με νέες θεματικές ενότητες που προβλέπεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κατασκευάζεται ένα ολόκληρο «Ψηφιακό Σπίτι». Πρόκειται για μια πραγματικά εντυπωσιακή κατασκευή, στα δωμάτια της οποίας περιλαμβάνονται όλες εκείνες οι συσκευές νέας γενιάς που θα αλλάξουν τη ζωή μας τα επόμενα χρόνια.

Η ενότητα «Future Park» θα περιλαμβάνει περίπτερα οργανισμών, πανεπιστημίων και φορέων, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τεχνολογικές εφαρμογές του μέλλοντος.

Στην ενότητα “e-Learning” σημαντικοί εκπαιδευτικοί φορείς παρουσιάζουν και επιδεικνύουν αναλυτικά στο κοινό τρόπους και προοπτικές της δια βίου και εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Επιπρόσθετα, η Έκθεση θα πλαισιωθεί με Gaming Zone, Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ, κληρώσεις, διαγωνισμούς κ.ά.

Συνεδριακές Εκδηλώσεις:

Σημαντικές συνεδριακές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 18, 19 και 20 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της dte-COMDEX Greece 2005. Τις απόψεις τους για κρίσιμα ζητήματα του κλάδου έχουν προσκληθεί να καταθέσουν οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του IT στην Ελλάδα. Τα συνέδρια της dte-COMDEX Greece έχουν στόχο να ενημερώσουν αλλά και να δώσουν το στίγμα της ελληνικής πραγματικότητας και τη θέση της στην παγκόσμια αγορά.

Τα συνέδρια που θα φιλοξενήσει η dte-COMDEX Greece είναι:

Παρασκευή, 18/11:

12:00-17:30: Wireless & Mobility Conference

16:00-19:30: CEO Forum: Η εικόνα του κλάδου της Πληροφορικής το 2007

Σάββατο, 19/11:

12:00-18:00: VoIP Conference

13:00-16:00: Resellers Channel: Σήμερα & Αύριο

Κυριακή, 20/11

17:00-20:00: e-Learning Conference: Όψεις και πρακτικές της ηλεκτρονικής μάθησης

Παράλληλα, οι περισσότερες εταιρείες θα πραγματοποιήσουν τις δικές τους εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, κάνοντας επιδείξεις προϊόντων, ημερίδες, workshops και σεμινάρια.

Νέο Λειτουργικό Site

Επισκεφθείτε νέο, λειτουργικό δικτυακό τόπο της dte-COMDEX Greece 2005 στη διεύθυνση www.dte.gr . Κάντε την προεγγραφή σας τώρα και εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρονται.

Μπείτε στο κλίμα και Ζήστε κι εσείς Την Τεχνολογία!

Το ραντεβού μας για τη μεγάλη γιορτή είναι από 18 έως 20 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα.

H dte-COMDEX Greece 2005 σε αριθμούς:

• 2 επίπεδα ανάπτυξης της Έκθεσης

• Συνολικού εμβαδού 15.000 τ.μ.

• 4 Συνεδριακές Αίθουσες, με εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης

• 45.000 επισκέπτες αναμένονται φέτος στη dte-Comdex Greece 2005

• Περισσότεροι από 24.000 εγγεγραμμένοι χρήστες στο site της dte-Comdex Greece 2005(www.dte.gr), έως τα τέλη Οκτωβρίου

Expo Athens: ο χώρος που θα φιλοξενηθεί η dte-COMDEX Greece 2005

Το EXPO ATHENS ( www.expoathens.gr ) σχεδιάστηκε από την αρχή και με κάθε λεπτομέρεια αποκλειστικά για εκθεσιακή χρήση. Βρίσκεται σε κεντρικό κομβικό σημείο, συγκεκριμένα εκεί που η Αττική οδός συναντά την Λεωφόρο Μεσογείων. Με ευρύχωρο parking 50.000 τ.μ., και εύκολη πρόσβαση αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους επισκέπτες όλων των εκθέσεων και εκδηλώσεων.

Το EXPO ATHENS είναι το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας. Ο εκθεσιακός χώρος των 32.000 τ.μ. του κέντρου αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και έχει χωριστεί σε πέντε λειτουργικές αίθουσες. Η επικοινωνία μεταξύ των ορόφων και των αιθουσών γίνεται άνετα και εύκολα τόσο με σκάλες όσο και με ανελκυστήρες.

Το EXPO ATHENS διαθέτει έναν επιβλητικό χώρο υποδοχής, ο οποίος παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις αίθουσες που λειτουργούν περιφερειακά του ως δορυφόροι. Η κεντρική αίθουσα διαθέτει άνετους και λειτουργικούς χώρους υποδοχής και περιλαμβάνει πλήθος υπηρεσιών για τον επισκέπτη.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top