Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η VODAFONE φέρνει τους φίλους σας πιο κοντά !!

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 24/11/2005

Με τη νέα υπηρεσία Best Friends η Vodafone προσφέρει στους συνδρομητές συμβολαίου χρόνο ομιλίας 10 ωρών κάθε μήνα προς 3 αριθμούς της επιλογής τους

Για να ζουν οι συνδρομητές της Vodafone με «Πάθος την κάθε τους στιγμή» η εταιρία προσφέρει στους συνδρομητές συμβολαίου (στα οικονομικά προγράμματα Vodafone 120, 240, 500 και 720) τη νέα υπηρεσία Vodafone Best Friends που παρέχει 10 ώρες επιπλέον χρόνο ομιλίας κάθε μήνα.

Έτσι με το Vodafone Βest Friends oι συνδρομητές συμβολαίου της εταιρίας έχουν στη διάθεση τους 600 λεπτά επιπλέον χρόνο ομιλίας κάθε μήνα, τα οποία πρέπει να καταναλωθούν εντός του μήνα και αφορούν εθνικές κλήσεις προς τους αριθμούς της επιλογής του συνδρομητή.

Ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει έως 3 αριθμούς προς τους οποίους θα απολαμβάνει τις 10 ώρες ομιλίας το μήνα. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να είναι είτε έως 3 αριθμοί Vodafone είτε έως 2 αριθμοί Vodafone και 1 σταθερό.

Το επιπρόσθετο μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας Vodafone Best Friends διαμορφώνεται ως εξής: στο πρόγραμμα Vodafone 120, πάγιο 25€, στο πρόγραμμα Vodafone 240, πάγιο 20€ και στα προγράμματα Vodafone 500 και Vodafone 720,πάγιο15€. Η χρέωση μετά την εξάντληση του επιπλέον δωρεάν χρόνου ομιλίας για τους αριθμούς που έχει επιλέξει ο κάθε συνδρομητής είναι 0,0033€ /δευτ. (0,198€ /λεπτό).

Σε όλες τις προαναφερόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19%.

Η εγγραφή στην υπηρεσία Vodafone Best Friends γίνεται από τα καταστήματα της αλυσίδας Vodafone ή από το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Vodafone με μια απλή κλήση στο 13830.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top