Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

LiteSpeed v. 4.5

Τεχνολογία » Software - 30/11/2005

Η iTEAM, ως επίσημος αντιπρόσωπος της Quest Software για την Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει ότι είναι διαθέσιμη η έκδοση 4.5 του LiteSpeed για SQL Server, η πρώτη λύση για backup και restore που υποστηρίζει τον SQL Server 2005. Αυτή η νέα έκδοση επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία του backup και restore του SQL Server, επιτρέποντας και restore σε επίπεδο object. Το LiteSpeed επιτυγχάνει τη συμπίεση των δεδομένων μέχρι και στο 90% του αρχικού τους μεγέθους ενώ το backup και recovery πραγματοποιείται σε 50% λιγότερο χρόνο από τον αρχικό.

Έχοντας βραβευτεί 4 φορές με το SQL Server Magazine Reader’s Choice Award, το LiteSpeed συνεχίζει να διατηρεί την πρωτοπορία του ανάμεσα στις προσφερόμενες στην αγορά λύσεις backup, συνδυάζοντας 11 επίπεδα συμπίεσης και κρυπτογράφησης από RC2 έως AES.

Η iTEAM, ως χορηγός της εκδήλωσης της επίσημης παρουσίασης των προϊόντων Microsoft SQL Server 2005, Visual Studio 2005 και BizTalk Server 2005, που διοργανώνει η Microsoft στις 6 Δεκεμβρίου 2005, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, θα παρουσιάσει στο κοινό τις λύσεις της Quest Software για τα παραπάνω προϊόντα.

- Η Quest Software κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ετερογενών λύσεων για τη διαχείριση βάσεων δεδομένων σε κατανεμημένα συστήματα. Τα βραβευμένα προϊόντα της Quest αυξάνουν την απόδοση, εξασφαλίζουν τη διαθεσιμότητα και βελτιώνουν την παραγωγικότητα στις πλατφόρμες βάσεων

- Η Quest Software, Inc., αναπτύσσει και προσφέρει καινοτόμα προϊόντα τα οποία βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την απόδοση των εφαρμογών, των databases και των υποδομών τους. Η Quest, μέσω της βαθειάς γνώσης της στις λειτουργίες του IT, βοηθά περισσότερες από 18.000 επιχειρήσεις στον κόσμο να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις τους. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις λύσεις της Quest μπορείτε να βρείτε στο www.quest.com .


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top