Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

INTEL και BMW ξεκινούν συνεργασία

Ειδήσεις - 21/12/2005

Η Intel Corporation και ο Όμιλος BMW ανακοίνωσαν την συνεργασία τους, η οποία αφορά σε τεχνολογία, κοινές ενέργειες marketing, καθώς και τη χορηγία της ομάδας BMW Sauber F1 Team από την Intel. Στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας, η τεχνολογία της Intel θα εφαρμοστεί σε όλο τον Όμιλο BMW και το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων του ομίλου, ενώ η Intel θα ονομαστεί «Επίσημος Εταιρικός Συνεργάτης» της BMW Sauber F1 Team. Η BMW εξαγόρασε την ομάδα Sauber τον Ιούνιο του 2005.

Στα πλαίσια αυτής της πολυετούς συμφωνίας και μακροπρόθεσμης τεχνολογικής συνεργασίας, η Intel θα υποστηρίξει την ΒΜW στη διαδικασία τυποποίησης της τεχνολογικής υποδομής των παγκόσμιων κέντρων δεδομένων του Ομίλου BMW και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις στους 3.000 διανομείς του ομίλου παγκοσμίως. Παράλληλα, για να υποστηρίξει τη διευρυνόμενη κινητικότητα του προσωπικού, ο Όμιλος BMW θα μετατρέψει τους εταιρικούς φορητούς υπολογιστές σε συστήματα που θα βασίζονται στην τεχνολογία Intel® Centrino® mobile technology και θα αυξήσει αισθητά την ενδοεταιρική χρήση των PDA που βασίζονται σε τεχνολογία της Intel.

Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν επίσης να αναπτύξουν μια προδιαγραφή για τον κλάδο, η οποία θα επιτρέπει την ενιαία λειτουργία διαφορετικών συσκευών (συμπεριλαμβανομένων τηλεφώνων και φορητών music players) στα οχήματα της BMW.

«Αυτή η περιεκτική συμφωνία φέρνει κοντά δύο από τις πιο δημοφιλείς και καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως», σχολίασε ο κ. Eric Kim, Senior Vice President & Chief Marketing Officer της Intel. «Οι τεχνολογίες της Intel και η δυναμικότητα της BMW στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας αποτελούν έναν πολύ ισχυρό συνδυασμό. Η Intel και η BMW σκοπεύουν να συνεργαστούν στενά στον τομέα του ΙΤ και του marketing, καθώς οι εταιρείες μας λειτουργούν με πνεύμα συνεργασίας. Με την Intel Επίσημο Εταιρικό Συνεργάτη της BMW Sauber F1 Team, η Intel θα προβάλλεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια φανατικών οπαδών σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο – οπαδοί που εκτιμούν τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία στην Φόρμουλα 1. Η Intel θα προσχωρήσει στην BMW Sauber F1 Team με την τεχνολογία της –τεχνολογία που πιστεύουμε ότι θα υποστηρίξει την απόδοση της ομάδας.»

Ο Dr. Burkhard Göschel, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Προμήθειες & την Ανάπτυξη του Ομίλου BMW, επεσήμανε: «Όπως και ο Όμιλος BMW, έτσι και η Intel θέτει τα υψηλότερα πρότυπα σε ότι αφορά την απόδοση, την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της. Και για τις δύο εταιρείες, η τεχνολογική ηγεσία αποτελεί θεμελιώδη στόχο. Οι μέθοδοί μας για τη συστηματική μετουσίωση των ιδεών μας σε καινοτόμα προϊόντα θα υποστηριχθεί και θα συμπληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο από την πρωτοποριακή τεχνολογία και τις αποτελεσματικές λύσεις της Intel. Αυτή η συνεργασία θα ωφελήσει το τμήμα πληροφορικής και τους πελάτες μας, καθώς και την ομάδα της Φόρμουλα 1.»

«Η Φόρμουλα 1,» πρόσθεσε ο Dr. Mario Theissen, Motorsport Director της BMW, «αποτελεί μια high-tech δραστηριότητα. Απαιτεί τον ταυτόχρονο έλεγχο και συντονισμό εκατοντάδων παραμέτρων, καθώς και την ακριβή εκτέλεση σε κάθε βήμα. Η τεχνολογία αιχμής είναι ένας κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας και η BMW έχει αποδεχτεί την πρόκληση. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που ένας ισχυρός συνεργάτης όπως η Intel πράττει ανάλογα και σε συνεργασία με εμάς.»

Η BMW Sauber F1 Team και οι νέοι της συνεργάτες θα παρουσιάσουν την νέα ομάδα στην Βαλένθια της Ισπανίας στις 16 και 17 Ιανουαρίου.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top