Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέο κινητό τηλέφωνο W810 Walkman

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 06/01/2006

Το νέο Quad-band κινητό τηλέφωνο Walkman με τεχνολογία EDGE προσφέρει μουσική υψηλής ποιότητας, κάμερα ανάλυσης δύο Megapixels με αυτόματη εστίαση και αποσπώμενη μνήμη.

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη ενός ακόμα μέλους στην οικογένεια των κινητών τηλεφώνων Walkman, με την κυκλοφορία του υπερσύγχρονου Satin Black W810. Το Sony Ericsson W810 είναι ένα κινητό τηλέφωνο Quad-band (850/900/1800/1900 MHz), τεχνολογίας EDGE, στο οποίο μπορείτε να μεταφέρετε μουσική από τη συλλογή των CD σας ή να «κατεβάσετε» νέα τραγούδια από online υπηρεσίες, ενώ παράλληλα σας κρατάει σε επαφή με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας, οπουδήποτε εάν βρίσκεστε.

Το Sony Ericsson W810 εκμεταλλεύεται πλήρως τις υψηλές ταχύτητες λήψης δεδομένων που προσφέρει η τεχνολογία EDGE, παρέχοντάς σας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των πολυμέσων. Μπορείτε να ακούσετε ώρες ολόκληρες μουσική, να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και να τις στείλετε σε τρίτους, να συνδεθείτε στο Internet και να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων (instant messaging) ή και e-mail. Το τηλέφωνο συνοδεύεται από αποσπώμενη κάρτα μνήμης Memory Stick με χωρητικότητα 512MB, την οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε σε χωρητικότητα ως και 2GB (κάρτες Memory Stick χωρητικότητας 2GB είναι διαθέσιμες σε καταστήματα λιανικής). Έτσι, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλο αριθμό τραγουδιών, φωτογραφιών, video και άλλων αρχείων πολυμέσων στο κινητό σας τηλέφωνο.

Το κομψό Satin Black Sony Ericsson W810 Walkman συνδυάζει την ψυχαγωγία με την προηγμένη τεχνολογία και προσφέρει μια πραγματικά αξιοσημείωτη ψηφιακή μουσική εμπειρία. Η συσκευή υποστηρίζει τα διαδεδομένα format μουσικών αρχείων MP3 και AAC και συνοδεύεται από τα υψηλής ποιότητας στερεοφωνικά ακουστικά HPM-70, τα οποία διαθέτουν βύσμα 3,5 mm για εύκολη χρήση.

Μπορείτε να μεταφέρετε μουσική από τη συλλογή των CD σας στο Sony Ericsson W810 Walkman εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας ένα PC με θύρα USB 2.0 και το λογισμικό διαχείρισης μουσικής Disc2Phone που συνοδεύει τη συσκευή. Ακόμα, μπορείτε να αγοράσετε νέα τραγούδια χρησιμοποιώντας υπηρεσίες λήψης μουσικής που προσφέρονται από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Το λογισμικό Disc2Phone κάνει εύκολη την ταξινόμηση, την περιήγηση και τη μεταφορά αρχείων μουσικής στην κάρτα μνήμης Memory Stick PRO Duo™, η οποία, με χωρητικότητα 512MB, προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης περίπου 150 τραγουδιών ή το αντίστοιχο 15 άλμπουμ CD περίπου.

Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική από το Sony Ericsson W810 Walkman με απίστευτα απλό τρόπο χάρη στο πλήκτρο Walkman το οποίο, όταν πατηθεί, εμφανίζει ταχύτατα το μενού αναπαραγωγής μουσικής ανεξάρτητα με το ποια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιεί το τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή. Κάτω ακριβώς από την οθόνη του τηλεφώνου θα βρείτε πλήκτρα για τις ευρύτερα χρησιμοποιούμενες λειτουργίες μουσικής (Play/Pause/Stop/Skip Track/Volume), με τα οποία μπορείτε να αλλάζετε εύκολα τραγούδι και να ρυθμίζετε τον ήχο στα ακουστικά ή το μεγάφωνο του τηλεφώνου. Η τεχνολογία Mega Bass™ κάνει την εμπειρία σας ακόμα απολαυστικότερη, βελτιώνοντας τον ήχο όταν ακούτε μουσική από το εξωτερικό μεγάφωνο ή τα ακουστικά υψηλής ποιότητας που συνοδεύουν τη συσκευή.

«Μετά την κυκλοφορία του βασικού μοντέλου της σειράς, του κινητού τηλεφώνου Walkman W800, οι χρήστες σε όλο τον κόσμο υιοθέτησαν την ιδέα του κινητού τηλεφώνου που μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως αξιόπιστη συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακής μουσικής και απολαμβάνουν μουσική υψηλής ποιότητας όπου και αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν μαζί τους μια ξεχωριστή συσκευή για αυτό το σκοπό. Τα κινητά τηλέφωνα Walkman της Sony Ericsson επανακαθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος ακούει και απολαμβάνει τη μουσική, και το W810 κάνει ακόμα ισχυρότερη αυτή την οικογένεια κινητών τηλεφώνων χάρη στην προσθήκη των αποκλειστικών πλήκτρων μουσικών λειτουργιών στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου και στις εκτεταμένες επιλογές μεταφοράς μουσικής στο τηλέφωνο», λέει ο κ. Pavel Zentrich, Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson για την Ελλάδα.

Το Sony Ericsson W810 Walkman διαθέτει επίσης μια εκπληκτική ενσωματωμένη κάμερα ανάλυσης 2 Megapixels, με αυτόματη εστίαση και φωτισμό (photo light), η οποία σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες αλλά και video. Το σύστημα χειρισμού της κάμερας είναι αναγνωρίσιμο και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κινητών τηλεφώνων Walkman, η μουσική σταματά όταν δέχεστε μια κλήση και συνεχίζει αμέσως μετά τον τερματισμό αυτής. Το τηλέφωνο μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως αυτόνομη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, για τις περιπτώσεις εκείνες όπου οι λειτουργίες του τηλεφώνου πρέπει να απενεργοποιηθούν, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Το Sony Ericsson W810 Walkman βασίζεται στην τεχνολογία EDGE Class 10, επιτρέποντας εύκολη και ταχεία μεταφορά δεδομένων και πρόσβαση στο Internet, ενώ διαθέτει επίσης ασύρματη τεχνολογία Bluetooth™ για σύνδεση με handsfree ακουστικά Bluetooth και για την μεταφορά δεδομένων από και προς άλλες συσκευές που υποστηρίζουν ασύρματη σύνδεση Bluetooth.

To Sony Ericsson W810 θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο το πρώτο τρίμηνο του 2006.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top