Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέος φορητός υπολογιστής LIFEBOOK Q2010

Τεχνολογία » Hardware - 16/03/2006

Εφοδιασμένος με την τελευταία τεχνολογία ο νέος υπολογιστής διαθέτει ενσωματωμένο UMTS σε ένα μοναδικά ελκυστικό αλλά και υψηλής απόδοσης φορητό σύστημα

Η τέλειος συνδυασμός εκλεπτυσμένης σχεδίασης και επιλεγμένων υλικών συμβιώνει αρμονικά στο νέο φορητό υπολογιστή της Fujitsu Siemens Computers LIFEBOOK Q2010. Περιλαμβάνει την τελευταία λέξη της φορητής τεχνολογίας και μοναδική σχεδίαση πλαισιωμένη με τα πιο πρωτοποριακά υλικά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Το LIFEBOOK Q2010 σχεδιάστηκε από στελέχη επιχειρήσεων για στελέχη επιχειρήσεων. Αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της τελευταίας λέξης στη σύγχρονη σχεδίαση, στη λειτουργικότητα και στο στυλ επιτυγχάνοντας παράλληλα τέλεια διασύνδεση, ενώ το μικρό του βάρος και μέγεθος το κάνει να χωράει άνετα σε κάθε χαρτοφύλακα. Η Fujitsu Siemens Computers είναι από τις πρώτες εταιρίες που ανακοίνωσαν την χρήση ενσωματωμένου UMTS, επιτρέποντας πρόσβαση σε δεδομένα οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή καθώς και σε υπηρεσίες τηλεφωνίας. Με βάρος μόνο 1 κιλό, το συμπαγές LIFEBOOK Q2010 έχει πάχος μόνο 20mm σε format DIN A4. Ικανοποιώντας όσα στελέχη απαιτούν όχι μόνο επιδόσεις από ένα pc αλλά και στυλ, το LIFEBOOK Q2010 είναι σχεδιασμένο με επιλεγμένα υλικά, εξαρτήματα από τιτάνιο, περίβλημα μαγνησίου και τελείωμα που παραπέμπει σε μαύρο πιάνο. Το LIFEBOOK Q2010 αποτελεί τον τέλειο φορητό σύντροφο για διευθυντές και στελέχη που αφιερώνουν πολύ από τον χρόνο τους εκτός γραφείου.

«Επανειλημμένα συζητήσαμε με τους συναδέλφους μας στην Ιαπωνία τι θα θέλαμε να έχουμε ως φορητό σύντροφο και ποιος θα ήταν ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες μας. Το αποτέλεσμα είναι αυτός ο μοναδικός φορητός υπολογιστής που συνδυάζει άψογα την κομψότητα με την τελευταία τεχνολογία» σχολίασε ο κ. Peter Esser, Executive Vice President, Volume Products & Supply Operations της Siemens Computers. «Για να διατηρήσουμε μικρό το μέγεθος, δεν συμπεριλάβαμε οπτικό δίσκο. Το ενσωματωμένο UMTS δίνει την δυνατότητα γρήγορης και ασύρματης πρόσβασης σε δεδομένα. Το LIFEBOOK Q2010 θεωρώ ότι αποτελεί την τέλεια προσθήκη στην ήδη ευρεία γκάμα φορητών προϊόντων που διαθέτουμε, την οποία έχουν εμπιστευτεί οι πελάτες μας για πολλά χρόνια λόγω της ευελιξίας και της προηγμένης τεχνολογίας».

Τεχνικά χαρακτηριστικά

- Οθόνη WXGA-TFT 12.1 ιντσών

- Ενσωματωμένο UMTS για πρόσβαση δεδομένων και χρήση σε υπηρεσίες τηλεφωνίας

- Ενσωματωμένο WLAN και Bluetooth

- VoIP (Voice over IP) ready με ενσωματωμένα μικρόφωνα

- Βασισμένο στην τεχνολογία Intel® Centrino® mobile, επεξεργαστής Core™ ULV (Ultra Low Voltage) με Intel 945GMS chipset

- Μπαταρία six-cell επιτρέποντας εως 8 ώρες αδιάλειπτης λειτουργίας χωρίς χρήση ρεύματος

- Port replicator με ενσωματωμένο dual-layer multiformat DVD εγγραφής

- Μέγιστη ασφάλεια με ενσωματωμένο σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και SmartCase™ Logon+ λογισμικό και TPM Modul 1.2

Το νέο LIFEBOOK Q2010 θα παράγεται σε περιορισμένες ποσότητες το δεύτερο τετράμηνο του 2006.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top