Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Ο Ronaldo σκοράρει για τη BENQ

Αθλητισμός - 20/03/2006

Από την αρχή του τρέχοντος μηνός, ο Ronaldo, ο Βραζιλιάνος άσσος του ποδοσφαίρου, θα σκοράρει για την BenQ Mobile. Ο εξαιρετικός 29χρονος αθλητής της Ρεάλ Μαδρίτης θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά την BenQ Mobile την Άνοιξη του 2006 και θα προωθήσει το high-end τηλέφωνο 3ης γενιάς BenQ-Siemens EF81. Η καμπάνια του νέου τηλεφώνου θα υποστηριχθεί από τηλεοπτικά σποτ και καταχωρήσεις με πρωταγωνιστή τον άσσο του ποδοσφαίρου.

Το νέο BenQ-Siemens EF81 είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο με το καινούριο brand BenQ-Siemens, και αναμένεται να κυκλοφορήσει και το ειδικό κινητό Ronaldo (BenQ-Siemens C75 Ronaldo Limited Edition) το οποίο περιέχει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και φέρει στην πίσω του πλευρά το αυτόγραφο του ποδοσφαιρικού άσσου.

Ο Ronaldo Luiz Nazario de Lima, γνωστός ως Ronaldo ή «το Φαινόμενο», δεν είναι απλά ένας από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές της εποχής μας. Κατατάσσεται ανάμεσα στους καλύτερους παίχτες ποδοσφαίρου όλων των εποχών και η λίστα των επιτυχιών του περιλαμβάνει:

• Ανακηρύχθηκε 3 φορές FIFA World Player of the Year (1996, 1997 και 2002)

• 2 φορές ανακηρύχθηκε European Footballer of the Year (1997 και 2002)

• Συμπεριλήφθηκε 2 φορές στο World Cup Winners’ Squad με την Βραζιλία (1994, 2002)

• Προκρίθηκε 6 φορές ως Top Goal Scorer of the Year σε διάφορες διοργανώσεις και πρωταθλήματα

«Όπως και τα κινητά μας τηλέφωνα, ο Ronaldo αντιπροσωπεύει το ανώτατο επίπεδο ακρίβειας, απόδοσης, ποιότητας και παράλληλα προβάλλει ένα ιδιαίτερο lifestyle. Επιπλέον, προσβλέπουμε στην συμμετοχή του ως ένα ακόμα δυνατό παίκτη της ομάδας της BenQ Mobile», επεσήμανε ο CEO της BenQ Mobile, κ. Clemens Joos.

- Η BenQ Mobile είναι μια κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των ασύρματων συσκευών επικοινωνίας με υψηλή αισθητική απήχηση. Με έδρα στο Μόναχο (Γερμανία), η εταιρεία είναι μια από τις τρεις επιχειρηματικές μονάδες της BenQ Corporation και κάτοχος αδείας του καταχωρημένου σήματος της Siemens AG.

Με περισσότερους από 7000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, την υπερσύγχρονη δραστηριότητα έρευνας και ανάπτυξης και κατασκευαστικές μονάδες στις περιοχές Aalborg (Δανία), Beijing, Suzhou (Κίνα), Kamp-Lintfort, Munich, Ulm (Γερμανία), Manaus (Βραζιλία), Mexicali (Μεξικό) Taipei (Ταϊβάν), και Wroclaw (Πολωνία), καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων, marketing και υποστήριξης, BenQ Mobile επωφελείται από την παγκόσμια παρουσία της. Η BenQ Mobile ενισχύεται από τις συμπληρωματικές ικανότητες και πόρους στην ανάπτυξη προϊόντων, δημιουργώντας κομψές αλλά και συναρπαστικές συσκευές που επιτρέπουν στους καταναλωτές να εξερευνήσουν περαιτέρω τη φορητότητα.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top