Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Στρατηγικές Συνεργασίες LENOVO με Intel και Microsoft

Ειδήσεις - 20/03/2006

H διεθνής εταιρεία Lenovo, στα πλαίσια των παγκόσμιων στρατηγικών συνεργασιών της με άλλες ηγέτιδες δυνάμεις στον χώρο της σύγχρονης πληροφορικής, όπως οι εταιρείες Intel και Microsoft, υπόσχεται να προσφέρει στους χρήστες υψηλής τεχνολογίας, αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις, με ιδιαίτερα μοντέρνα σχεδίαση και λειτουργική καινοτομία. Οι προσωπικοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές με το εμπορικό σήμα Lenovo, αντεπεξέρχονται σε κάθε επαγγελματική πρόκληση και απαίτηση και προσφέρουν την καλύτερη δυνατή και παραγωγική διαδικασία χρήσης σε αυτούς που τους εμπιστεύονται και τους επιλέγουν. Με την ενσωματωμένη πλατφόρμα εφαρμογών και υπηρεσιών LenovoCare, φέρνουν μια νέα επανάσταση στον χώρο του «worry-free computing».

Lenovo και Ιntel

Η εν λόγω συνεργασία, στοχεύει να δώσει στο ευρύτερο κοινό της πληροφορικής την ύψιστη απόδοση τεχνολογίας και ασφάλειας στους προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Οι πολλαπλές απαιτήσεις της δουλειάς και η έντονη κινητικότητα, σηματοδοτούν την ανάγκη χρήσης φορητών υπολογιστών που έχουν μεγάλη επεξεργαστική δύναμη πολλαπλών πυρήνων (DualCore), είναι λεπτοί και ελαφροί, προσφέρουν δυνατότητες πολλαπλής (PAN-Bluetooth, LAN-802.11WiFi, WAN-3G/GPRS) ασύρματης σύνδεσης, απόλυτης προστασίας εξοπλισμού, πρόσβασης και δεδομένων, και διαθέτουν ενσωματωμένες μπαταρίες που προσφέρουν μεγάλης διάρκειας συνεχόμενης λειτουργίας και ταχύτατη επαναφόρτιση. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας Intel για φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το ενσωματωμένο υποσύστημα ασφαλείας της Lenovo, «Embedded Security Subsystem», προσφέρει στους απαιτητικούς επαγγελματίες τις καλύτερες λύσεις harware στην παγκόσμια αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες στο διαδικτυακό τόπο: www.pc.ibm.com/ww/alliances/intel/

Lenovo και Microsoft

Η εν λόγω συνεργασία, έγκειται στην πρωτογενή έρευνα, σχεδίαση και κατασκευή προηγμένων προϊόντων πληροφορικής, στους τομείς λειτουργικού συστήματος (WindowsXP/32&64, WindowsVista/32&64) και ολοκληρωμένων εφαρμογών γραφείου (BIOS-locked MsOffice Basic/SmallBusiness/Professional). Έτσι, αντικατοπτρίζονται, με την πιο ποιοτική και αξιόπιστη μέθοδο, όλες οι μελλοντικές τεχνολογικές τάσεις και εξελίξεις του κλάδου, και το αποτέλεσμα της σημαντικότατης αυτής εταιρικής συνεργασίας φαίνεται επιπρόσθετα και στον άριστο συνδυασμό «hardware» με «software» στους τομείς της ασφάλειας, της ασύρματης σύνδεσης, και της κεντροποιημένης ή απομακρυσμένης μηχανογραφικής διαχείρισης.

Περισσότερες πληροφορίες στο διαδικτυακό τόπο: www.pc.ibm.com/ww/alliances/microsoft/


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top