Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Lenovo N100

Τεχνολογία » Hardware - 30/03/2006

Η διεθνής εταιρεία Lenovo ανακοίνωσε τη διάθεση των πρώτων Ν100 φορητών υπολογιστών, της νέας οικογενείας Lenovo 3000, που φέρουν το εμπορικό σήμα της εταιρείας, και οι οποίοι διαθέτουν ευρεία οθόνη 14” και 15”, ενώ ενσωματώνουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας Dual-Core της εταιρείας Intel. Οι νέοι υπολογιστές είναι ειδικά σχεδιασμένοι για μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις, έχουν μοντέρνο στυλ, παρέχουν τη γνωστή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρείας, και δίνουν ουσιαστικές λύσεις στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών για multimedia εφαρμογές, βιντεο-διασκέψεις μέσω ενσωματωμένης κάμερας, και για ασφαλή πρόσβαση μέσω ενσωματωμένου αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η οικογένεια Lenovo 3000 και συγκεκριμένα η σειρά Ν100, παρέχει στο χρήστη μεγαλύτερη ευκολία χρήσης και εξοικονόμηση χρόνου εργασίας, μέσω της αυτοματοποίησης καθημερινών λειτουργιών / υπηρεσιών ασφάλειας και της υποστήριξης που παρέχουν τα εργαλεία Lenovo Care. Το ολοκληρωμένο φάσμα των εργαλείων διαχείρισης, αντικαθιστά την ανάγκη ύπαρξης ενός τεχνικού υποστήριξης, προσφέροντας:

• Δυνατότητα αποκατάστασης βλάβης σε επίπεδο λογισμικού, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού, χωρίς να χάσει προσωπικά δεδομένα ή λειτουργίες, ή ακόμα και να χρειαστεί να μπει σε μια σύνθετη διαδικασία recovery σε όλα τα αρχεία ή σε όλο το σκληρό του δίσκο.

• Αυτόματη ενημέρωση / αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος, αλλά και των οδηγών των υποσκευών / υποσυστημάτων του, σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να απολαμβάνει πάντα την εμπειρία της άψογης λειτουργίας του Η/Υ του.

• Εύκολη σύνδεση και εναλλαγή τρόπου σύνδεσης λειτουργίας για ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση στο δρόμο, στο σπίτι και στο γραφείο.

Τα Lenovo N100, με ευρεία οθόνη 14,1 και 15,4 ιντσών, προσφέρουν στο σύγχρονο επαγγελματία 20% επιπλέον χωρητικότητα δεδομένων στην οθόνη και αποτελεί ιδανική λύση για παρακολούθηση βίντεο και επεξεργασία ψηφιακών εικόνων.

«Σχεδιάσαμε τα Ν100, με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες επιζητούν εύκολους στη χρήση, λειτουργικούς και αξιόπιστους φορητούς υπολογιστές…Η ευρεία οθόνη, ο επεξεργαστής dual core, και τα εργαλεία Lenovo Care που ενσωματώνονται στα Lenovo N100, προσφέρουν τόσο στους υπαλλήλους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όσο και στους μεμονωμένους ελεύθερους επαγγελματίες / καταναλωτές τη βέλτιστη λειτουργικότητα που οι ίδιοι απαιτούν», δήλωσε ο Marc Godin, Αντιπρόεδρος του Lenovo Μάρκετινγκ, διεθνώς.

Τα νέα Ν100, ενσωματώνουν dual core επεξεργαστή της Intel, δίνοντας έτσι, τη δυνατότητα στους πολυάσχολους επαγγελματίες να τρέξουν συγχρόνως πολλαπλές λειτουργίες και εφαρμογές, με ταυτόχρονο έλεγχο για καταστροφικούς ιούς . Επιπλέον, για ευκολία στη σύνδεση, τα N100 παρέχουν στο χρήστη ένα σημαντικό αριθμό θυρών επικοινωνίας όπως ασύρματη 802.11abg, Ethernet και Bluetooth . Τα Ν100 προσφέρουν ακόμη, μια μεγάλη γκάμα περιφερειακών μονάδων όπως θύρα για 4–1 κάρτες αποθήκευσης δεδομένων, ούτως ώστε οι χρήστες να κατεβάζουν ψηφιακές εικόνες από διαφορετικά μοντέλα καρτών μνήμης, 4 πόρτες USB, και ειδικές θύρες firewire IEEE-1394 και S-Video.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα Lenovo N100, έχουν ενσωματωμένη web κάμερα για την βιντεο-επικοινωνία μέσω διαδικτύου, μικρόφωνο, dual layer εγγραφέα DVDRW, καθώς και ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, επιτρέποντας την πρόσβαση/χρήση μόνο στον πραγματικό κάτοχο ενός Lenovo φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η Lenovo, είναι σήμερα η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο. Είναι η μόνη κατασκευάστρια εταιρεία πληροφορικής που διαθέτει τρία μεγάλα ερευνητικά κέντρα στην Αμερική, στην Ιαπωνία, και στην Κίνα. Αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας και με ευκολία στην χρήση τεχνολογικά προϊόντα.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top