Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η Q-TELECOM επιβραβεύει όλους τους κατόχους καρτοκινητής σύνδεσης - Q card1

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 31/03/2006

Η Q-TELECOM προσφέρει την υπηρεσία Q BONUS, σε όλους τους χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας Q card1 -παλαιούς και νέους-επιβραβεύοντας τους με επιπλέον χρόνο ομιλίας και SMS. Με το Q BONUS, οι κάτοχοι Q card1, ανάλογα με τον συνολικό μηνιαίο χρόνο ομιλίας και τον συνολικό μηνιαίο αριθμό αποστολής SMS προς όλα τα ελληνικά δίκτυα, μπορούν να κερδίσουν έως 35 λεπτά χρόνο ομιλίας & έως 200 SMS ΔΩΡΕΑΝ κάθε μήνα, απλά μιλώντας και στέλνοντας μηνύματα από το κινητό τους! Η υπηρεσία θα προσφέρεται έως 30 Ιουνίου 2006.

Η υπηρεσία ισχύει όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος και χωρίς να απαιτείται διαδικασία ενεργοποίησης. Επισημαίνεται ότι οι συνδρομητές έχουν δικαίωμα να κερδίζουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ χρόνο ομιλίας και SMS σε μηνιαία βάση. Τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτά ομιλίας και SMS δίνονται ΑΜΕΣΑ σε όλους, όσοι έχουν μιλήσει τουλάχιστον 30 λεπτά ή έχουν στείλει 100 SMS το μήνα.

Όσοι πλησιάζουν ένα BONUS και όσοι το κερδίζουν, λαμβάνουν ενημερωτικό SMS. Στα λεπτά ομιλίας και SMS, που υπολογίζονται στην υπηρεσία, συμπεριλαμβάνονται η προώθηση κλήσεων προς όλα τα εθνικά δίκτυα καθώς και οι κλήσεις Q family. Εξαιρούνται κλήσεις και SMS προς διεθνείς προορισμούς, προς 3ψήφιους, 4ψήφιους & 5ψήφιους αριθμούς καθώς και οι κλήσεις προς τον προσωπικό τηλεφωνητή.

Για την κατανάλωσή του BONUS απαιτείται το ελάχιστο υπόλοιπο του 0,01€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και επίσης τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και SMS πρέπει να χρησιμοποιηθούν εντός 7 ημερών από την ημέρα απόκτησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 211 999 3000 (όλο το 24ωρο) ή να επισκεφθούν τη σελίδα www.myQ.gr


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top