Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Συνεργασία SONY ERICSSON και Google

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 05/04/2006

Οι εταιρίες Sony Ericsson και Google ανακοίνωσαν τη στενή τους συνεργασία για την ενσωμάτωση των υπηρεσιών Blogger και Google Web Search στα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson. Οι δύο εταιρίες είναι οι πρώτες στο χώρο που θα παρέχουν προεγκατεστημένη εφαρμογή blog, η οποία θα αξιοποιεί την κάμερα των κινητών τηλεφώνων, προσφέροντας παράλληλα ευκολία στη διαδικασία ρύθμισης για τους χρήστες που δεν διαθέτουν ήδη κάποιο προσωπικό blog. Τα πρώτα προϊόντα της Sony Ericsson που θα διαθέτουν τη νέα υπηρεσία είναι το κινητό τηλέφωνο τεχνολογίας UMTS K610, η κυκλοφορία του οποίου ανακοινώθηκε πρόσφατα, καθώς και τα νέα κορυφαία μοντέλα K800 και K790 τα οποία θα είναι διαθέσιμα κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2006.

Η ενσωμάτωση των Blogger και Google Web Search στα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία στους χρήστες. Τα εικονίδια που οδηγούν στην υπηρεσία Google Web Search έχουν ενσωματωθεί στο σύστημα χειρισμού (user interface) των συσκευών, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις παρεχόμενες πληροφορίες.

«Παρατηρούμε μια συνεχόμενη αύξηση στη δραστηριότητα blogging. Οι χρήστες στρέφονται όλο και περισσότερο στο Internet προκειμένου να μοιραστούν πληροφορίες ή εικόνες μέσα από τα προσωπικά τους blogs», λέει ο κ. Pavel Zentrich, Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson για Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. «Χάρη στη συνεργασία μας με τη Google, μπορούμε να προσφέρουμε στους χρήστες των κινητών μας τηλεφώνων έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να δημοσιεύσουν το δικό τους blog, καθώς θα ανακαλύψουν πόσο βολικό είναι να μοιράζονται με αυτό τον τρόπο λέξεις και εικόνες με τους φίλους, την οικογένειά τους και με ακόμα περισσότερους ανθρώπους. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Google, την εταιρία που αδιαμφισβήτητα ηγείται στο χώρο της αναζήτησης πληροφοριών στο Web, χάρη στην οποία θα προσφέρουμε στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν αναζητήσεις στο Internet απευθείας από τα κινητά τους τηλέφωνα Sony Ericsson».

«Παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα αναζήτησης πληροφοριών στο Web και σε λειτουργίες blogging, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο προσωποποιημένη, φιλική στο χρήστη εμπειρία», λέει ο κ. Nikesh Arora, αντιπρόεδρος του τομέα European Operations στην Google Inc. «Οι σημερινοί, τεχνολογικά προηγμένοι χρήστες, βρίσκονται όλο και περισσότερο σε κίνηση και απαιτούν ανάλογη πρόσβαση στην πληροφορία, είτε πρόκειται για τους τελευταίους τίτλους ειδήσεων είτε για οδηγίες για το πώς θα φτάσουν στο αγαπημένο τους εστιατόριο».

Επιπρόσθετα, από σήμερα η Google θα είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης για όλα τα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson που έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο Internet. Η μηχανή αναζήτησης έχει ενσωματωθεί στο σύστημα πλοήγησης των τηλεφώνων στο Web με δυνατότητα πρόσβασης από πολλά σημεία. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα μια αναζήτηση Google Web Search από οποιαδήποτε σελίδα βλέπετε, χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε σε νέα σελίδα για να πραγματοποιήσετε την αναζήτησή σας. Με ένα μόνο βήμα, μπορείτε να δείτε εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες αναζήτησης της Google συνδέουν καθημερινά εκατομμύρια ανθρώπους με πληροφορίες σε όλο τον κόσμο. H Google, η οποία ιδρύθηκε το 1998 από τους διδακτορικούς φοιτητές του πανεπιστημίου Stanford Larry Page και Sergey Brin, αποτελεί σήμερα την κορυφαία αξία στο web σε όλες τις μεγάλες αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο. Το πρόγραμμα στοχευμένης διαφήμισης της Google προσφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη συνολική εμπειρία των χρηστών στο Web. Η Google εδρεύει στη Silicon Valley, ενώ διαθέτει γραφεία στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.google.com .


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top