Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Πιο λεπτά και με μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ τα νέα notebooks της DELL

Τεχνολογία » Hardware - 05/04/2006

H Dell ανακοίνωσε σήμερα τα Dell Latitude™ D620 και Latitude D820 - δύο ιδιαίτερα λεπτά και ελαφρά notebooks που ενσωματώνουν δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης, βιομετρικά συστήματα ασφάλειας, μεγάλη αντοχή και αυτονομία, καθώς και επεξεργαστές Intel® Core Duo™. Ανταποκρινόμενα στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες για υψηλή επεξεργαστική ισχύ, τα Dell Latitude D620 και D820 είναι άμεσα διαθέσιμα για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) στην τιμή των €995 και €1045 (μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και των εξόδων αποστολής).

Notebooks επόμενης γενιάς με πολλές δυνατότητες

Το βάρος του Latitude D620 ξεκινά από τα 2.00kg1 και ενσωματώνει επεξεργαστή Intel® Core Duo και οθόνη wide aspect 14.1 ιντσών WXGA, μνήμη 512MB shared2 DDR2, σκληρό δίσκο 40GB3 SATA και δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης 802.11 b/g Wi-Fi. Η βασική σύνθεση του Latitude D820 (με βάρος που ξεκινά από τα 2.8kg4) περιλαμβάνει επεξεργαστή Intel® Core Duo με οθόνη wide aspect 15.4 ιντσών WXGA, μνήμη 512MB DDR2 shared2, σκληρό δίσκο 40GB3 SATA και δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης 802.11 b/g Wi-Fi. Και στα δύο μοντέλα οι υπηρεσίες ασύρματης δικτύωσης παρέχονται μέσω της Vodafone5.

“Οι πελάτες της Dell™ έχουν παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό των δύο νέων Latitude notebooks, μέσω της άμεσης σχέσης και συνεργασίας μας μαζί τους” δήλωσε ο κος Eric Greffier, Director of Corporate Client Products, Dell EMEA. “Τα δύο αυτά μοντέλα επιβεβαιώνουν για άλλη μία φορά την αποτελεσματικότητα του άμεσου μοντέλου της Dell που παρέχει στους πελάτες μας αξιόπιστες λύσεις”.

Η Dell συνεργάστηκε ενεργά με τους πελάτες προκειμένου να αναπτύξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις σχεδιαστικές καινοτομίες αυτών των δύο προϊόντων και τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν τα Latitude D620 και D820 είναι:

• HyperConnected - επιτρέπει την πραγματική εργασία παντού, με τους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι και παραγωγικοί όπου και αν βρίσκονται.

o Επιλογή σύνδεσης μέσω της Vodafone στην Ευρώπη5 και επιλογή μεταξύ Cingular και Verizon Wireless στις ΗΠΑ.

o Διαμορφωμένο για 802.11n6, μία προδιαγραφή ασύρματης σύνδεσης η οποία αυξάνει σημαντικά το ρυθμό μετάδοσης των δεδομένων στο υπάρχον διαθέσιμο hardware για Wi-Fi.

• Smart Security – βοηθά τους υπευθύνους μηχανογράφησης να παρέχουν την κατάλληλη πρόσβαση στα συστήματα και στα δίκτυα, προστατεύοντας τα δεδομένα από την παράνομη πρόσβαση.

o Ενσωματωμένος βιομετρικός αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος, Smart Card, Trusted Platform Module (TPM1.2) που παρέχει την επιλογή στους πελάτες να εξασφαλίζουν την πρόσβαση στα δεδομένα τους.

o Οι χρήστες μπορούν εύκολα να επιτρέψουν και να διαχειριστούν όλες αυτές τις τεχνολογίες ασφάλειας με την Dell Embassy Trust Suite που είναι προεγκατεστημένη στα συστήματα.

o Εντοπίζει χαμένα notebooks και διαγράφει εξ αποστάσεως τα δεδομένα με την ενσωματωμένη υποστήριξη του λογισμικού CompuTrace.

• RoadReady™ Quality Durability - Η ποιότητα RoadReady υποδεικνύει έναν ανθεκτικό σχεδιασμό μέσω αυστηρών δοκιμών που βοηθούν στην εξασφάλιση του συστήματος μέχρι την φθορά λόγω χρήσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

o Το περίβλημα μαγνησίου συμβάλλει στη στιβαρή κατασκευή και προστατεύει τα ευαίσθητα εσωτερικά εξαρτήματα το συστήματος.

o Το καλά σφραγισμένο, ανθεκτικό και αδιάβροχο πληκτρολόγιο, προστατεύει το σκληρό δίσκο μέσω του StrikeZone™, ειδικά slots ασφάλειας που ενσωματώνονται σε όλα τα μοντέλα των notebooks.

• Καινοτόμος σχεδιασμός – αυξάνει την παραγωγικότητα μέσω χαρακτηριστικών που βασίζονται σε συνθήκες πραγματικής εργασίας και απαιτήσεων.

o Νέου σχεδιασμού πιο λεπτά και πιο ελαφριά μοντέλα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

o Ο Wi-Fi Catcher βοηθά στο να βρίσκει ο χρήστης άμεσα και γρήγορα τις διαθέσιμες ασύρματες συνδέσεις χωρίς να θέτει τη συσκευή σε λειτουργία και ο Location Profiler επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση σε μία σειρά από δίκτυα..

o Αυξημένη παραγωγικότητα μέσω της οθόνης wide-aspect η οποία έχει κατά 30% μεγαλύτερη διάσταση απεκόνισης καθώς και μεγάλης διάρκειας μπαταρίες για εργασία όλη την ημέρα.

Οι χρήστες των Dell Latitude D620 και D820 μπορούν να συνθέσουν τα δικά τους συστήματα είτε με την οικονομική Intel® Graphics Media Accelerator 950 είτε με την υψηλής απόδοσης λύση γραφικών NVIDIA® Quadro NVS TurboCache™. Η Dell, εμμένοντας στο σχεδιαστικό της πρόγραμμα που προστατεύει το περιβάλλον, φρόντισε ώστε και τα δύο συστήματα να είναι σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία για τη μη χρήση επικίνδυνων ουσιών.

Τα νέα συστήματα συνοδεύονται από τριετή εγγύηση καλής λειτουργίας (Latitude™ three-year limited warranty) με διεθνή κάλυψη υποστήριξης on-site.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top